Aktywne Wpisy

orgin246 +11
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +152
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

Pierwszy tam cyklu z Harym Hole czyli Człowiek Nietoperz oceniliście na 6,2! W przyszłości ocenimy resztę jego książek i podsumujemy.
Tymczasem, dzisiaj ocenimy powieść, która wzbudziła niemałe emocje: Kod Leonarda da Vinci - Dan Brown.
Gatunek: thriller/sensacja/kryminał
Krótki opis fabuły:
Jak oceniacie książkę? Dajcie znać w komentarzu, czy ją czytaliście, czy nie.
Jeśli chcesz być wołany do kolejnej ankiety, zaplusuj komentarz do tego stworzony.
#wykopowelektury<- tag do obserwacji / czarnej listy
#ksiazki #literatura
źródło: comment_o0XymWyOC0xRsbvBWrrs6PjUYBdw2KvZ.jpg
PobierzJak oceniacie książkę?
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @amonet @Vadzior @RandomowyMetal @kalkuba @Ciascio @Ciastek123 @KropleDoNosa @Fezzu @Szpurka @Berkas @pan_kleks8 @przynajmniej6znakow @KrysznaHarrySon @Luna_Lovegood @yourgrandma @Pyrazpodlasia @damianbad_93 @Abaddon_Profanator @peerzet @
Komentarz usunięty przez autora
1. Zagadki typu idź tam, sprawdź obraz i spójrz tam. Nie pamiętam dokładnie, ale takie to wszystko naciągane było.
2. Prowadzenie akcji, fabuły. Szybkie przeskoki z jednego miejsca w drugie.
3. Tajemnicze organizacje, skarby w postaci potomkini Jezusa. Wiem, że to książka, fikcja,
To nie filozoficzne arcydzieło, dlatego mi się w sumie podobała, fajnie się przy niej defekowało.