Aktywne Wpisy

Teuvo +354
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +157
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski

Dziękuję wspierającym mnie Wykopkom w tym przedsięwzięciu.
Mam nadzieję, że cieszyliście się z $$$ na PayPal.
Dzisiaj pojawiła się wypłata za lipiec 2018.
Było miło, a 6% piechotą nie chodziło.
Jednak od ponad miesiąca pojawiały się trudności z naliczaniem e-mail price i nawet zwykłych transakcji.
Czarę goryczy dopełnił Adam (zainteresowani widzą o kogo chodzi) i wycofał Gearbest z obsługiwanych sklepów.
Niestety pora pożegnać Yazing --->> przesiadka na Topcashback.com
#yazing #topcashback #gearbest
U mnie również wczoraj wskoczył przelew z yazing, pewnie jeden z ostatnich. Szkoda (╥﹏╥)
Banggood nalicza z reguły po 1-2 dniach. Gearbest po 1-2 dniach. Aliexpress nalicza dopiero jak sprzedawca wyśle towar i wprowadzi numer śledzenia