Wpis z mikrobloga

Nieskromnie pochwalę się, że to ja wypromowałem Yazing do cashbacku w sklepie Gearbest.
Dziękuję wspierającym mnie Wykopkom w tym przedsięwzięciu.
Mam nadzieję, że cieszyliście się z $$$ na PayPal.

Dzisiaj pojawiła się wypłata za lipiec 2018.
Było miło, a 6% piechotą nie chodziło.
Jednak od ponad miesiąca pojawiały się trudności z naliczaniem e-mail price i nawet zwykłych transakcji.
Czarę goryczy dopełnił Adam (zainteresowani widzą o kogo chodzi) i wycofał Gearbest z obsługiwanych sklepów.

Niestety pora pożegnać Yazing --->> przesiadka na Topcashback.com
#yazing #topcashback #gearbest
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GleboZgryz: topcashback.com jest bardziej przewidywalny, potrafię określić precyzyjnie kiedy będzie wypłata np. za Banggood (za lipiec do 20 sierpnia - działa perfekcyjnie co miesiąc), EPN jakoś osobiście mi nie podszedł (subiektywna ocena)
  • Odpowiedz
@Jacobi: Nie polecam topcashbacku. Zawsze naliczali wszystkie małe transakcje, a jak kupowałem coś droższego dziwnym zbiegiem okoliczności im to umykało. Na rozpatrzenie reklamacji czekałem 3 miesiące i 3/3 odrzucili zwalając winę na sklepy, w których kupowałem.
  • Odpowiedz
Mógłby ktoś napisać krok po kroku jak najlepiej korzystać z topcashback tak, aby transakcje były prawidłowo naliczane? Przyzwyczaiłem się do yazing, gdzie cały proces wyglądał troszkę inaczej, dodatkowo wszystkie transakcje były widoczne w ciągu maksymalnie 24h na stronie. Na TCB wygląda to trochę inaczej ( ͡° ʖ̯ ͡°)

U mnie również wczoraj wskoczył przelew z yazing, pewnie jeden z ostatnich. Szkoda ()
  • Odpowiedz
@Kibicpl: Topcashback.com - po pierwsze wyłączamy blockery, czyszczenie cookies, ja korzystam z przeglądarki Google Chrome, po drugie wyszukujemy sklep, potem czerwony przycisk "Cashback", następnie "Get Cashback Now". Następuje przekierowanie do sklepu, w kolejności logowanie do sklepu, zakupy, płatność PayPal (dla Banggood i Gearbest), a w Aliexpress płatność kartą.

Banggood nalicza z reguły po 1-2 dniach. Gearbest po 1-2 dniach. Aliexpress nalicza dopiero jak sprzedawca wyśle towar i wprowadzi numer śledzenia
  • Odpowiedz