Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Andczej: zgadzam się ze wszystkim generalnie, w tym roku byłem a marsla alam i rafa to jest cud miód orzeszki i nurkowanie to kozak sprawa
  • Odpowiedz
No właśnie o tym nie wspomniałem, w czasie tego co się stało w hotelu El Palacio rok temu (atak z plaży jakiegoś gościa chyba z nożem) byłem w Marsa Alam, w hotelu zwiększyła się nagle ilość ochrony z 1 przy wejściu do 2, z chodzących po hotelu z 2 na 4, a na plaży z 2 na 4.
Zazwyczaj wszystko co się dzieje jak to w El Palacio czy Bella Vista to
  • Odpowiedz
@Andczej: nie szkoda Ci życia? Świat jest piękny i różnorodny, dla dzieci ważne jest też poznawanie różnych kultur, kuchni i ludzi, a nie obsługi hotelu. Doceniam Twój wpis, starałeś się pokazać plusy i minusy. Dla mnie Egipt ma dwie zalety- jest rafa i jest tanio. I tyle. Byłam raz w pięciogwiazdkowym hotelu. Innej opcji sobie nie wyobrażam. I nie to, że jestem księżniczką, nie. Czegoś innego oczekuję od podróży niż
  • Odpowiedz
nie szkoda Ci życia?

@tylkopstryk: ale do czego to? myślisz, że zwiedzam tylko Egipt? Nie, tam teraz już jeżdżę tylko dla morza, a inne kraje zwiedzam gdy tylko mam czas.

Świat jest piękny i
  • Odpowiedz
@Andczej: Stary, nie wiem ile masz lat, ale jeśli 15 razy byłeś w tym samym miejscu i dodatkowo w innych, to musisz wyjeżdżać na urlop kilka razy w roku. Ja wyjeżdżam 3- zimą na narty, później 2 razy w pozostałych porach roku. Rzadko jeżdżę w te same miejsca, tylko jeśli coś mnie zauroczy. Ale 15 razy w to samo miejsce? Serio?
  • Odpowiedz