Wpis z mikrobloga

Pierwsze podejście do string-art, projekt prosty i przyjemny! Co chętnie zobaczylibyście w takim wydaniu? Może wasze miasto, kraj, województwo? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Drewno - jesion oraz wstawka bukowa. Brzegi fazowane na 35 stopni w przeciwnych kierunkach.

#diy #stolarstwo #micecrafts #wnetrza
#chwalesie #handmade #rekodzielo
MiceCrafts - Pierwsze podejście do string-art, projekt prosty i przyjemny! Co chętnie...

źródło: comment_wslcSQKGBEEvbyOPji0pjCRRZPEai41G.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czaajnik: To zależy od projektu i efektu który chcesz uzyskać.

Nic sie nie bój, to nie boli. Po koszcie możesz kupić sklejkę w Leroy-Merlin (ścinki są po 3-5-7-10 pln) i gwozdzie będąc tam już, spray w danym kolorze jakim chcesz tło - a potem włóczkę w pasmanterii. Młotek pewnie masz - i gotowe, voila!
  • Odpowiedz
@Fidelis: Obrazek dzielony jest na sekcje - więc zniszczenie jednego ciągu, może skutkować zniszczeniem jednej części.
Przetarcie nie powinno grozić, gdyż to nie jest harfa albo temu podobne :D To powinno sobie wisieć i być nie ruszane raczej. Nie widzę możliwej czynności która miałaby to narazić na tego typu uszkodzenie - aczkolwiek trafne spostrzeżenie!
  • Odpowiedz
@MiceCrafts: Eleganckie :) z każdym nowym wpisem tego typu aż chce się samemu spróbować szczególnie, że akurat mam miejsce na tego typu dekoracje :D

Mirki, które kojarzą jeszcze wpis @AgainstTheWorld o ten. wrzucam czarno-białą wersję tego kota, żebyście mogli sobie łatwo wydrukować i spróbować swoich sił :)

Swoją drogą gdzie najłatwiej załatwić sobie kawałek deski/drewna wielkości kartki A4? Byłem dzisiaj w Leroy-Merlin mówią, że nie mają takich rzeczy (pytałem
miciek335 - @MiceCrafts: Eleganckie :) z każdym nowym wpisem tego typu aż chce się sa...

źródło: comment_GwwKGJQCmNF4j5bFR3KZh44yLyLgsSwC.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz