Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
@kvoka: już czuję, że będzie grubo.
Dobra, czytam dalej
PS. W pierwszym zdaniu zamiast "były" powinno być byli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brasselOverload: Każda para nie żyjąca w związku małżeńskim to patologia.
@lezsim: tego nie powiedziałem i aż do takich wniosków bym nie zmierzał.
Jedyne, co mogę powiedzieć, że jeżeli w jakiejś parze zdarza się jakaś harda patologia, to jest to prawie na pewno para nie żyjąca w małżeństwie.
"wypłacić pieniądze z kota bankowego" konta*
@brasselOverload: Masz jakieś dane na poparcie swojej tezy, czy piszesz tak dlatego, bo tak Ci się wydaje?
Komentarz usunięty przez autora