Aktywne Wpisy
mckk +213
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

Sonny86 +286

Głównie chodzi mi o zadośćuczynienie za utratę wartości.
Przed chwilą ojcu w dupe wjechali, auto pojechało do ASO VW centrum Wrocław, a ojciec wraca do domu zastępczym autem.
Szkoda konkretna, ale chyba nie nadaje się na całke ;( (najlepsza dla mnie opcja bo RTI na wartość fakturowa)
Paska wziąłem z wpłata własna 45%, wykup 1%. Ojciec miał już to miec do końca swiata bo emerytura blisko a przebiegi małe.
Leasing na mnie więc będę musiał ogarnąć temat. Policja była na miejscu, wina bez sprzecznie gościa z tylu.
dzięki za pomoc
źródło: comment_rybLPlsHiY4VnVSVHIc5GVbhXQK3DEUO.jpg
PobierzW tatę wbił się gość transitem bez hamowania...
Tacie się niby nic nie stało, ale wysłałem go na SOR żeby zrobili diagnostykę i przebadali
@WarsDman
Ogólnie auto ma przejechanie 3 tys km. odbierałem je na przełomie lipca / sierpnia.
Szkoda auta bo naprawdę udało się wyrwać w
Wiecej fotek
źródło: comment_pAAcV99YZUHmXQlj89yLiCLpYE3JbrtP.jpg
Pobierzźródło: comment_SNux29pr2h60NyEJdPsaxrNKohqSvxsA.jpg
Pobierz