flito
Mireczki, czy ktoś mając #leasing w #volkswagen naprawial auto z #oc sprawcy ?

Głównie chodzi mi o zadośćuczynienie za utratę wartości.

Przed chwilą ojcu w dupe wjechali, auto pojechało do ASO VW centrum Wrocław, a ojciec wraca do domu zastępczym autem.

Szkoda konkretna, ale chyba nie nadaje się na całke ;( (najlepsza dla mnie opcja bo RTI na wartość fakturowa)

Paska wziąłem z wpłata własna 45%, wykup 1%. Ojciec miał już to miec do końca swiata bo emerytura blisko a przebiegi małe.

Leasing na mnie więc będę musiał ogarnąć temat. Policja była na miejscu, wina bez sprzecznie gościa z tylu.

dzięki za pomoc
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
WarsDman
@flito: nie mam foty, ale pasek cc mojego szefa wyglądał po strzale w tył o wiele lepiej a poszła całkowita... śpij spokojnie.
2
WarsDman
@flito: 100% szkoda całkowita :]
1
emasele
emasele
@flito: na pewno nie podejmuj pochopnie decyzji i nie przyjmuj oferty OC od razu. Uderzenie w tył to problemy z kręgosłupem...
1
flito
flito Autor
@emasele
@WarsDman

Ogólnie auto ma przejechanie 3 tys km. odbierałem je na przełomie lipca / sierpnia.

Szkoda auta bo naprawdę udało się wyrwać w
1
emasele
emasele
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
emasele
emasele
@flito: to jest szkoda całkowita jak podłoga w bagażniku będzie pogięta - naruszenie konstrukcji nośnej samochodu m
0
flito
flito Autor
@emasele ale czy to tak zadziała "z automatu" czy ubezpieczyciel to będzie kwestionować?

W tatę wbił się gość transitem bez hamowania...
Tacie się niby nic nie stało, ale wysłałem go na SOR żeby zrobili diagnostykę i przebadali
0
flito
flito Autor
@WarsDman czyli mam rozumieć że śpię spokojnie, a jutro szukać nowego paska?
0
C.....k
C.....k
@emasele: co za bzdura. @flito na moje nie ma tam całki, jaki to rok paska?
0
flito
flito Autor
@CrashBack: 2018, auto ma 3 tys przejechane
0
francesco-pazzesco
@flito: jesli intereseuje Cie odszkodowanie z tytulu utraty wartosci handlowej to zapraszam na priv
0
flito
flito Autor
0
flito
flito Autor
0