Jest zadanie - razem możemy zrobić coś fajnego, bezinteresownie pomóc innym! Damy radę?
Pamiętacie świetnie poprowadzone AMA ze Stowarzyszeniem Dzieciaki Chojraki? Marzeniem osób ze Stowarzyszenia jest budowa nowoczesnej kliniki dziecięcej, w której chore na raka maluchy, będą miały szansę - w godziwych warunkach - wrócić do zdrowia! Obecne, dość trudne warunki, opisał Wykopowicz @prosile w tym wpisie (╯︵╰,)
Razem możemy pomóc im zrealizować ten cel, sprawić, że dzieci chore na raka będą leczone w nowoczesnej klinice, a opiekujący się nimi rodzice, nie będą musieli spać pod ich łóżeczkami... Jak pomóc? Wystarczy, że zamówisz Rogala Marcińskiego: dla siebie, dla dziewczyny, dla przyjaciół, dla pracowników, może dla szefa? Cały zysk z akcji zostanie przeznaczony na budowę kliniki dziecięcej @DzieciakiChojraki która ma powstać w Poznaniu!
@DzieciakiChojraki: @wykop: fajna akcja i na pewno wesprę. Powiecie kto (jaka cukiernia) wypieka te rogale? Pytałem w innym znalezisku, ale nie mogę go odnaleźć ( ͡°ʖ̯͡°)
@Damasweger: Akcja trwa do 4 do 17 listopada więc jeszcze jest trochę czasu, ale jeśli chciałoby się coś pysznego zjeść w dniu imienin św. Marcina to już warto zamawiać :)
@BetonowyBrodaczBezAfro: Te rogale, których kupno jest pomysłem akcji RogaLOVE z założenia kupuje się przez internet, ale w Poznaniu będzie można dużo pysznych rogali kupić :)
@DzieciakiChojraki: To ja wiem, ale fajnie by było wesprzeć Waszą akcje i odebrać zamówione rogale gdzieś w Poznaniu (bo trochę mi szkoda płacić 10 zł za przesyłkę z tego samego miasta, a dzięki temu mógłbym wziąć rogala więcej! :D)
@Suck_My_Duck: Hej, gdyby mogli sami wybudować, nie prosiliby o pomoc ( ͡°ʖ̯͡°) Nie zawsze da się coś zrobić samemu - czasem żeby coś się udało musimy działać razem, łączyć siły, wspierać się. Budowa kliniki to świetny cel! Przede wszystkim dlatego, że nie pomagamy tylko jednemu dziecku, możemy pomóc ogromnej liczbie dzieci! A po drugie: nikomu nie życzymy źle, ale niektórych
Jest zadanie - razem możemy zrobić coś fajnego, bezinteresownie pomóc innym! Damy radę?
Pamiętacie świetnie poprowadzone AMA ze Stowarzyszeniem Dzieciaki Chojraki? Marzeniem osób ze Stowarzyszenia jest budowa nowoczesnej kliniki dziecięcej, w której chore na raka maluchy, będą miały szansę - w godziwych warunkach - wrócić do zdrowia! Obecne, dość trudne warunki, opisał Wykopowicz @prosile w tym wpisie (╯︵╰,)
Razem możemy pomóc im zrealizować ten cel, sprawić, że dzieci chore na raka będą leczone w nowoczesnej klinice, a opiekujący się nimi rodzice, nie będą musieli spać pod ich łóżeczkami... Jak pomóc? Wystarczy, że zamówisz Rogala Marcińskiego: dla siebie, dla dziewczyny, dla przyjaciół, dla pracowników, może dla szefa? Cały zysk z akcji zostanie przeznaczony na budowę kliniki dziecięcej @DzieciakiChojraki która ma powstać w Poznaniu!
-----> Link do strony
-----> Link do znaleziska
#wykop #dzieciakichojraki #rogale #rogalove #poznan #wykopblog
źródło: comment_kvkD61ybEaOk15Opd5rWhwko9iQc0KpE.jpg
Pobierzchyba zamówię rogalika
źródło: comment_5ZpgcoPYOvWlBKJiOU9abyeBMH5kSxoG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Suck_My_Duck: Hej, gdyby mogli sami wybudować, nie prosiliby o pomoc ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie zawsze da się coś zrobić samemu - czasem żeby coś się udało musimy działać razem, łączyć siły, wspierać się. Budowa kliniki to świetny cel! Przede wszystkim dlatego, że nie pomagamy tylko jednemu dziecku, możemy pomóc ogromnej liczbie dzieci! A po drugie: nikomu nie życzymy źle, ale niektórych