Aktywne Wpisy

Gdzie się podziały grube niskie puszki? Wszystko jest teraz w wąskich wysokich.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
źródło: obraz
Pobierz
okti325 0
Niedaleko mnie będą rozbierane stare budynki- stodoły poniemieckie około 100 letnie. Czy warto wykorzystać takie cegły np. do budowy domu albo elewacji, kominka itd., czy raczej nie polecacie?
#budowadomu #budownictwo #materialybudowlane #dom #nieruchomosci
#budowadomu #budownictwo #materialybudowlane #dom #nieruchomosci
Czy warto użyć poniemieckiej cegły z rozbiórki starych stodół do budowy domu?
- Tak 73.3% (11)
- Nie 26.7% (4)

kupiłem plecak na #banggood; https://www.banggood.com/30L-Outdoor-Camo-Backpack-Rucksack-Camping-Hiking-Trekking-Shoulder-Bag-Pack-p-1249691.html; podobny z resztą jest na #gearbest; ale wracając do tematu, zauważyłem, że nie ma przywieszek do suwaków, wiec skontaktowałem się pierwszy raz z supportem, chcieli mi dać jakieś 200 punktów czy jakoś, w międzyczasie zauważyłem kolejne problemy z plecakiem, koło zamków jakby niedoszyte, nicic wiszą, główną kieszeń jak się otworzy kawałek materiału wystaje (niedoszyty, niedocięty?) i na dodatek diurki w spodzie plecaka jakby test szycia czy coś.
W tym momencie nie miałem czasu się tym zajmować, miałem jeszcze kilka ważnych rzeczy na głowie, dopiero miesiąc lub ponad miesiąc sie skontaktowałem z banggood, a oni mi tylko podwyższyli ilosc punktów jakie mi mogą dać, tak z dwa tygonie z nimi dyskutowałem, w końcu powiedziałem dość od nowa napisałem ticket by mi dali symboliczne 3 dolary (3$), a oni na to, że sie gwarancja skończyłą, tylko symbolicznie mogą.
Dałem do Paypal, wszystko tak samo napisałem, a Paypal dziś do mnie napisał, "Nie możemy rozstrzygnąć na twoją korzyść", "sprzedający dokładnie opisał towar", przecież mi oto nie chodziło, tam tłumaczą przez traslatra google? pisałem, że niekompletny i 3 te wady jeszcze czy niesamowicie niska jakosc wykonania.
@eliasztiszbita: parę dni temu miałem to samo, coś im się
@Andczej:
Rozumiem że tu już po polsku pisałeś? A w sporze po angielsku?