Aktywne Wpisy

Piter1489 +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adam-yxz +24
#izrael #iran
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć ograniczone horyzonty żeby popierać zbrodniczy reżim w Iranie. Iran jest bliskim sojusznikiem naszego największego wroga - Rosji. Popieranie Iranu tylko dlatego, że nienawidzą Izraela to po prostu żałosne. Chociaż mam taką teorię że prawakom imponuje ten reżim i może mają jakąś nadzieję, że udaloby się wprowadzić coś podobnego i przez to być może zobaczyliby w końcu żeńskie gonady na własne

Dziś znów jedna z moich ulubionych potraw, czyli ostry pachnący kociołek (麻辣香锅). Oczywiście wziąłem chleb do tego (馒头) bo #bezchlebasienienajesz
Kupione w jednej z dziesiątek czy setek typowych singapurskich jadłodajni na świeżym powietrzu czyli w hawker center.
Tym razem właściwie bez chilli, bo jestem trochę przeziębiony, a każdy Chińczyk wie, że jak nie wolno w takim stanie jeść rzeczy tzw rozgrzewających, czyli m.in. pikantnych.
#jedzenie #jedzzwykopem #azja
źródło: comment_U70RNYUYXg5amNw3pXYyM58a4QiIl7Ji.jpg
Pobierzźródło: comment_hzCVbNqAhyfTNoOLmHlDNIwEF4EXSVko.jpg
Pobierzźródło: comment_hGMHqleHNOKTINGTNZFR0enqSxc7kf3X.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mnie ciekawi dlaczego? Zawsze babcie i mamy mówiły wszystkim dookoła, że jak przeziębiony, to się ciepło ubierz bo musisz się wygrzać czy nawet wypocić...