Aktywne Wpisy

Twoja_tata +48
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

@wyjzprz2: ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i? Cos w tym zlego. Powiem Ci, ze wiele osob zyje na znacznie wyzszym poziomie od Ciebie. Taki dla przykladu Baron Trump jest od niej mlodszy, a poziom zycia ma lepszy. To po kiego grzyba sie na tym zastanawiac?
@wyjzprz2: tak, to to. Nie każdy dostaje takie samo rozdanie od życia.
To jest kwestia wyłącznie sprzyjających warunków czyli mieszkanie z rodzicami xD
Sam mam 3k na łapę, ale jakoś auto dość spoko jest przez najbliższy rok (do czasu aż zmienię na jedno z wymarzonych), tatuaż jeden machnięty, drugi w planach, wakacje spędzę w Zonie oraz bawiąc się z ludźmi na jakimś festiwalu (Woodstock albo w czeskim Josefovie), a w międzyczasie lawiruję z pracą próbując znaleźć zajęcie, które będzie mi