Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: studiujesz i masz znajomych którzy gdzieś cię zabierają, to już coś masz przynajmniej temat do rozmów z laskami. Ja w górach byłem tylko z rodzicami, nie mam znajomych ani zainteresowań poza internetem. No i zarabiam mniej od ciebie.
  • Odpowiedz
Taka smarkula 21 lat żyje na znacznie wyższym poziomie ode mnie.

@wyjzprz2: ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i? Cos w tym zlego. Powiem Ci, ze wiele osob zyje na znacznie wyzszym poziomie od Ciebie. Taki dla przykladu Baron Trump jest od niej mlodszy, a poziom zycia ma lepszy. To po kiego grzyba sie na tym zastanawiac?
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Jak się mieszka z rodzicami to można sobie jechać zbierać buroki w Niemczech a potem jechać do Londynu, Paryża i porobić fotek - hey paczcie jaka ja światowa xD
To jest kwestia wyłącznie sprzyjających warunków czyli mieszkanie z rodzicami xD
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Przeżywajcie dalej czyichś bogatych rodziców. Bez wątpienia dzięki takiemu p---------u daleko zajdziecie.

Sam mam 3k na łapę, ale jakoś auto dość spoko jest przez najbliższy rok (do czasu aż zmienię na jedno z wymarzonych), tatuaż jeden machnięty, drugi w planach, wakacje spędzę w Zonie oraz bawiąc się z ludźmi na jakimś festiwalu (Woodstock albo w czeskim Josefovie), a w międzyczasie lawiruję z pracą próbując znaleźć zajęcie, które będzie mi
  • Odpowiedz