Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zibizz1: będzie mnie kręciło bo ogólnie to lubie klocki. Jak byłem mały to sam starałem się różne domki budować. Teraz mam już gotowe modele - tylko złozyć i odstawić na półkę jako element wykończenia mieszkania :)
  • Odpowiedz
@damw Chyba jeden z lepszych architecture, szkoda, że nie ma czegoś z Polski. Ale bym ułożył taki kościół mariacki, sukiennice, albo pałac kultury i nauki
  • Odpowiedz
@damw: Zaobserwowałem, bo lubię lego i na Święta kupilem sobie technic zeuxa. Będzie budowane :)
ps. popraw jakość zdjęć, bo są ciemne i żółte...
  • Odpowiedz
@Budo: będę musiał chyba w takim razie od nowa zrobić wszystkie zdjęcia, których jeszcze nie pokazałem. Ale tym razem przy jakimś lepszym świetle. Dzięki za radę.
  • Odpowiedz
@Budo: robiłem zdjęcia bez lampy (bo jej najzwyczajniej nie mam :D), ale było to zazwyczaj wieczorem. W pokoju w wynajmowanym mieszkaniu mam tylko 2 słabe punktowe światła, które właśnie mają taki żółtawy kolor. I stąd słaba jakość zdjęć. Dodatkowo parter i dużo drzew dookoła, a przez to ciemno w mieszkaniu co dodatkowo utrudnia zrobienie fajnych zdjęć przy świetle dziennym ()
  • Odpowiedz
@Budo: no teraz już chyba nie będę miał wyjścia :)
Za jakiś czas będę też wszystkie zestawy składał - już w nowym mieszkaniu. Wtedy na pewno będę miał lepsze warunki oświetleniowe
  • Odpowiedz
@Alex_mski: o kurde faktycznie :D Nie wiem jak ja to zrobiłem bo prawidłowy zapis przecież znam :D Dzięki za wytknięcie błędu, ale teraz nie jestem już w stanie poprawić w opisie
  • Odpowiedz