Aktywne Wpisy

Salido +217
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz
PodniebnyMurzyn +229
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz

źródło: comment_bVrgSZcHE3cDaoeAgvLzM25jQIZhQ1iC.jpg
Pobierzźródło: comment_3lYRaPipQpp7txpD0krJdvjIExeDPCzv.gif
PobierzW---w był niesamowity. Ładnie przeprosiłem, nie pokazywałem palcem, chciałem wytłumaczyć całą sytuację, ale nie, to jest za mało uprzejmie, więc jestem skarżypytą. Zupełnie jakbym był naczelnym
I do dziś pamiętam słowa przedszkolanki, żeby nie szukać zwady i nie prowokować, ale jeśli ktoś nas uderzy to nie lecieć za każdym razem z płaczem do nauczyciela, tylko po prostu takiemu klientowi oddać.
Ale w gimnazjum przyszła w jednym roku baba żywcem
@CorArin:
Nie wiem jak na Podlasiu, ale w reszcie Polski na dwóch chłopców mówi się obydwaj, względnie obaj.
Obydwoje to forma używana do par mieszanych, ewentualnie dzieci, ale wtedy to zdanie powinno mieć "które zaczęło".
Byłem niesamowitym debilem, że wierzyłem tym zakłamanym babom. Trochę smutne w sumie, że przez tyle lat byłem pod wpływem ludzi którzy wnosili mi do życia tylko niepotrzebną wiedzę, niepraktyczne podejście do życia i zupełnie bezsensowną moralność opartą o święty spokój.
@PNiedziel: ale mnie to rozbawiło. Swoją drogą, ciekawe czy przekazała bijącemu to co jej powiedziałeś
@niepanimaju: To coś jak przekroczenie granic obrony koniecznej
To dopiero patologia, gdy patologia może cię bić i jeszcze cię szkoła za to ukarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Według