Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +47
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +23
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Mamy dla Was trochę liczb, którymi warto się pochwalić!
Tradycyjnie przed Finałem publikujemy wstępne rozliczenie ostatniej zbiórki!
Jeśli chcesz je poznać, na początek zerknij na grafikę dołączoną do wpisu ( ͡º ͜ʖ͡º)
1) Dodatkowo możesz sprawdzić na co wydaliśmy przekazane przez Ciebie pieniądze -->>> tutaj
A jeszcze więcej informacji znajdziesz -->>> tutaj
_________
Ale to nie wszystko! (。◕‿‿◕。)
Od 2004 roku zakupiliśmy 11173 nowoczesnych, osobistych pomp insulinowych i przekazaliśmy je do 34 ośrodków. Od 2004 do końca listopada 2018 roku zakupione przez nas pompy zostały wypożyczone łącznie 3717 kobietom. A dzięki zastosowaniu tego sprzętu urodziło się 1567 zdrowych dzieci
Więcej o programie Leczenia Osobistymi Pompami Insulinowymi Kobiet Ciężarnych z Cukrzycą
________
Czy było warto? TAK! Dziękujemy, że gracie z nami! <3
Wpłać kartą
Weź udział w aukcjach
Wpłać #bitcoin Tu link,
Wpłać #kryptowaluty Tu link
Aplikacja WOŚP
#wosp #wosp2019 #pomagamy #gramydladzieci #pomaganie
źródło: comment_37zZlzcF4k4pOV90P0YIbixD6kWcx0Kj.jpg
Pobierzźródło: comment_DnJivzLHTO5bcE759JTi2obtkw2y6l0D.jpg
Pobierzźródło: comment_JzF54XrVnYkIxAx26L6hMni2TPblINEJ.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Sprzed kilku lat:
źródło: comment_uaSQhkACyh2rQAQ5r0xikoTs05ZwhKfS.jpg
Pobierz@Trusiak: jeśli pobierają to powinni oficjalnie to przyznać i podać kwoty - bo tak to zwykłe mataczenie