Wpis z mikrobloga

Mirki, pierwszy raz jestem tak szczerze dumny. Mój bratanek, lvl 10, w zeszłym roku przyszedł do mnie i powiedział „wujciu, jak dorosnę to też chcę być kierowca tira!”. Zrobiło mi się miło i w ogóle, ale wiecie jak jest z dzieciakami, miewają zajawki i zapominają. Ja tam chciałem być franczyzobiorcą RUCHu xD Potem jak do niego dzwoniłem to mi się chwalił, że ma w szkole zajęcia z techniki i sam zrobił ciężarówkę ze starych pudełek po lekach babci. No to poszedłem za ciosem i na 10. urodziny kupiłem mu książkę „Leksykon ciężarówek”. Entuzjazm powiem był raczej umiarkowany xD przeglądał ją sobie, zamiast grać z młodszymi na ps3, ale miałem wątpliwości, czy mu sie spodobała. Temat ucichł. Wczoraj za to mama mi powiedziała, że bratanek chodzi i się chwali, że jest już kierowcą jak wujek i sra tylko na podjazd żwirowy <3
#czujedobrzeczlowiek #dzieci
W ogóle duży props dla mojego brata za zaszczepianie w dzieciakach chęci do rozwożenia, żeby w sklepach były świeże bułki wędliny itd. mało rodziców o to dba, bo sami tylko siedzą i oglądają tv. Tak czy siak #chwalesie
  • 14
  • Odpowiedz
@MilionoweMultikonto: juz widzę ciężarówki autonomiczne w tym kraju obsranym gównem. Żadne AI nie poradzi sobie z polskimi drogami i kierowcami, komputery nie są w stanie przetworzyć takiej ilości znaków drogowych, dziur, objazdów i patologii na raz xD
  • Odpowiedz