Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

Dzień 3/100
Dzisiaj późno, bo byłem zabiegany.
Wczoraj gościła u nas Grzeczna Panna. Pojawiły się głosy czy jest także Grzeszna (jakby Nowe Rumunki nie wystarczyły ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
No ale nieważne czy grzeczna, czy grzeszna, wszystkie panny mają ze sobą coś wspólnego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzisiejszym bohaterem jest wieś Szparki – osada w Polsce położona w województwie warmińsko-mazurskim, w powiecie piskim, w gminie Pisz
Wyjątkowo nie tablica bezpośrednia, a drogowskaz, gdyż kamery google maps tam nie dotarły (trzeba wjechać pół kilometra w środek lasu polną drogą), a wyszukiwarka... cóż, nie polecam szukać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#warminskomazurskie #mazury
źródło: comment_tZh0wZUr6hRQM51UH0AxEhEPxpCvWD8p.jpg
Pobierz