Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@g683933 Czy ja dobrze rozumiem, ze chcesz stworzyc bota który będzie się odzywać i zachowywać jak konon albo major i teraz szukasz cytatów aby wytrenować AI bota? To by było genialne.
  • Odpowiedz
@g683933: > Jaki ten świat jest, jacy ludzie są, jaki Kononowicz, ten spaślak. Tylko patrzy co zeżreć. Ja testuję całe te, wszystko, a on tylko popatrzy się, zakręci się i do kuchni, ja nie widzę a on już, jak to się mówi w-------a jak świnia.
  • Odpowiedz
@g683933: Kiedyś był jakiś fanpej na Facebooku z transkrypcjami każdego filmu, ale autorom dość szybko się znudziło (w sumie nic dziwnego, biorąc pod uwagę ile wychodzi filmów i jak niską mają wartość merytoryczną). Nazwy niestety nie pamiętam, ale może komuś innemu coś zadzwoniło. Najłatwiej chyba będzie pobawić się rozpoznawaniem mowy.
  • Odpowiedz
@boboli90210: @nswl015: Dzięki za funpak. Co do speach-to-text to były podejmowane próby z google stt oraz jakimś innym i majora tak średnio rozumieją. Tu strasznie liczy się kontekst więc jeśli słowa będą pozamieniane/źle zrozumiane to sieć źle się nauczy. :/
  • Odpowiedz