Wpis z mikrobloga

cd. Niewiarygodne, ze Wisla Krakow ( około 1911 zaborcy austriaccy przyznaja Wisle tereny na Oleandrach i właśnie tam rozpoczęła się budowa stadionu. Uroczystość otwarcia obiektu odbyła się 16 kwietnia 1914 roku – dzisiaj tak szybko stadionow nie buduja nawet w wolnej Polsce ) pod butem zaborcy austriackiego posiadala w owych czasach juz swoj stadion i piekne rozlegle tereny, ktore dostala od tego zaborcy zeby walczyc z tym zaborca o wartości narodowe. Jest
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: dlaczego mam kompleksy? Okrzyk przecz z komuną świadczy o kompleksach względem stalina? To zwykła nienawiść, zbudowana na solidnych fundamentach. To ty masz kompleksy, bo jedyne co potrafisz to buldupić. Ja sobie po prostu rózne teksty wklejam. Bronie Ci czegoś? Ja mam kompleksy, a to wy do mnie odpisujecie xD po co?

Ale ok, mówię sprawdzam: ile moich wpisów tyczy wisły, a ile Cracovii? Nie głupio ci tak kłamać?

Jak
  • Odpowiedz
@fullversion: Źródło? Komentarz na interii XD
Myślałem, że interesuje cię Cracovia ale jednak racje mieli użytkownicy forum Cracovii: Jesteśmy Cracovią, ale przede wszystkim antyWisłą(parafrazuję).
  • Odpowiedz
@4lord: przecież w samym tekście masz podane teksty źródłowe. CO prawda nie ma przypisów prowadzących do konkretnych miejsc. Ale zacznij na początek od książki jubileuszowej wisły na 50-lecie.

Myślałem, że interesuje cię Cracovia

Dużo rzeczy mnie interesuje. Taki cwany jesteś to policz moje wpisy i odpuść ten temat, bo wyjdzie na to, ze o wiśle mniej napisałem. To rewanż za wasze spamowanie tagu Cracovii. Tu, na yt, fb, twitterze. Poza tym
  • Odpowiedz
@fullversion: Oceniam to co wyczytałem na waszym forum(kilka lat temu któryś kibic zapytał i toczyła się w temacie dyskusja na temat miłości i antymiłości.
z Tekstem problem taki, że wklepując te cytaty do neta nie ma ich nigdzie(a przynajmniej ja nie potrafię znaleźć) oprócz interii/90minut, wykopu czyli tekst jest tylko w sekcji komentarzy.
Jak chcesz wrzucać poparte źródłami teksty to rób to należycie(np. dla przykładu Ilustrowany Kurier Codzienny - z
4lord - @fullversion: Oceniam to co wyczytałem na waszym forum(kilka lat temu któryś ...

źródło: comment_YpEGSdRySitRrcigP7Q4ZhBDMuqYB6l8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Jak Twoi koledzy spamują tag #cracovia i jest ok?

@fullversion: kto spamuje ten tag? Bo szczerze mówiąc nie wiem.

ile moich wpisów tyczy wisły, a ile Cracovii? Nie głupio ci tak kłamać?

@fullversion: nie wiem ile bo nie śledzę Waszego tagu. Osobiście jednak interesuje mnie historia itp klubu, któremu kibicuje, a nie rywali itd. Wystarczy mi wiedzieć kiedy powstaliście, gdzie gracie i w jakiej jesteście formie.
  • Odpowiedz
@yeapUwin: może go zmusili wrzątkiem do głupiego ryja xD

Osobiście

@SpiderFYM: no to fajnie, widocznie masz wąski umysł i lubisz traktować wybiórczo. Mnie nawet historia legii czy zwierzynieckiego interesuje. Pewnie dlatego, że powstały przy udziale Cracovii ( ͡° ͜ʖ ͡°) interesuje mnie też powstanie związków sportowych.
Nie dziwne więc, że ciebie tak mało interesuje, jeśli najzwyczajniej nie ma nic interesującego w towarzystwie... A i
  • Odpowiedz