Aktywne Wpisy

#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",
źródło: Screenshot_20240609_215630_com.google.android.apps.photos
Pobierz

Udało mi się, osiągnąłem założony cel podczas wyzwania jakim był VI Ogólnopolski Nocny Maraton Pływacki "Otyliada 2019". Wystartowałem punkt 18:00, wyzwanie zakończyłem tuż po godzinie 4 w nocy będąc jednym z ostatnich śmiałków. Przepłynąłem w tym czasie 25.000 metrów (1000 długości basenu). Był to mój debiut na taki dystans. Udało mi się jednocześnie uzyskać drugie miejsce na basenie, na którym płynąłem. Zwyciężyło doświadczenie przeciwnika - mam spory niedosyt i wstępnie umówiliśmy się na rewanż za rok :)
Miałem wiele kryzysów po drodze, lepiej poznałem swoją psychikę oraz ciało. Miałem cudowne wsparcie najbliższych, które z pewnością przełożyło się pozytywnie na przebieg wyzwania. Nie spodziewałem się, że największy ból będę odczuwał w śródstopiu. Ale mam to! Teraz szybka regeneracja bo jutro zawody sprinterskie ᕦ(òóˇ)ᕤ
5 088 505 - 25 000 = 5 063 505
#chwalesie #plywajzwykopem #plywanie #sport
źródło: comment_u0YudWU6UATZENvs7UEvA4vi7M8CTPy1.jpg
Pobierz@aks_762: No dzięki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@MentorPL: brawo Marcin.
@aks_762 Nie jestem Marcin ale dziękuję (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Kinja: Ty w sumie też , bo skoro wypok tak twierdzi, to tak musi być
@Kinja Za rok wystartujemy większą Mirko Ekipą w całej Polsce ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Azai Dzięki śliczne! :D
źródło: comment_RnApcTDJzVFNWbk537qFGvRiZXT6QI7R.jpg
PobierzGratulacje!