Aktywne Wpisy

Megasuper +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
CoDwa +28
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz

Albo po prostu by, za przeproszeniem, zdechło w męczarniach bez połowy mózgu.
Świat nie jest czarno biały czopku.
Jak się już zachorowało to trzeba to wziąc na klatę.
Komentarz usunięty przez autora
@PanFizyk brałam dwa razy w przeciągu życia tabletkę 'po' która przyjmuje się max do 2dni po stosunku. Ja oprócz krwi nie widzialam miniaturowego ludzika. A ty gdybyś kogoś potrącił to raczej ten ludzik był większy. Jeśli uważasz że kogoś zabiłam to ci współczuję
@PanFizyk: No kurczę, raczej nie. Większość kobiet które bronią aborcji wcale jej nie dokonało. Jeśli popełniasz takie błędy co do liczb to można śmiało podejrzewać, że sam jesteś w histerii i nie interesuje cie żadna dyskusja, więc "change my mind" na końcu posta bardzo nietrafione,
@PanFizyk: Nie jesteś w stanie sobie wyobrazić obciążenia moralnego jakie musi znieść kobieta, robiąc coś tak potwornego jak stworzenie nowego życia zmuszonego żeby istnieć na tym świecie.
Wiemy że kobieta nie ma 100% kontroli nad ciążą, uważasz że nie powinna mieć prawa do przemyśleń moralnych i słusznej statystycznie decyzji
Komentarz usunięty przez autora Wpisu