kk_ll
kk_ll
https://allegro.pl/uzytkownik/CAR4VIP

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
294
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
D.....0
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam najszczersze życzenia: zdrowia, miłości,
szczęścia i wszelkiej pomyślności.
Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych będzie dla Was momentem odpoczynku
i wytchnienia od codziennych obowiązków,
a Nowy Rok spełnił nadzieje z nim związane, i aby udało się z sukcesem zrealizować wszystkie plany.

Wesołych Świąt dla Wszystkich i Wszystkiego co najlepsze dla tych którzy ich nie obchodzą .
36
D.....0
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz zbliżającego się Nowego Roku pragnę serdecznie podziękować
za dotychczasową współpracę oraz złożyć moc gorących życzeń, zdrowia,
szczęścia i wszelkiej pomyślności

Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego !
34
D.....0
@cichynswp na 10.10.2021 wszystko wyprzedane do 0 . Ponownie pojawią się aukcjach grudniowych z dostawą na kwiecień i będą przez jakiś czas w ciągłej sprzedaży .

Jeśli będzie naprawdę duże zainteresowanie bo dziś to już tyle wiadomości i telefonów w tej sprawie to będę rozmawiał o puli na koniec tego lub początek nowego miesiąca na dostawy 28.02.2021 które są obecnie .
Proszę o plusowanie tego postu abym widział zainteresowanie .

Dobrej
33
d.....r
d.....r
@gregdziak: Wpisałem Twój feedback w arkusz.

FYI, w weekend była mała aktualizacja arkusza (1.0.2), w związku, z którą wykonano następujące prace:
- aktywowano, wszystke nieaktywne póla autokalkulujące - terminy, ilości dni, realizacje, opóźnienia itd.
- dodano wszystke dane o zrealizowanych zamówieniach z ostatnich 4 tygodni wstecz zgłoszonych
32
kk_ll
kk_ll
kk_ll Autor
@kryptomanix: @widmo82: jestem w stanie uwierzyć, że sprzęt ma skitrany w autach, które płyną z USA.
31
D.....0
@exyvL: oj już kara , co jakiś czas nie było ofert ,a tu 1,5 tygodnia i sensacja . Nie planuje na razie kończyć z tym uprzedzę wcześniej ale nie jest to mój jedyny biznes więc mała przerwa dobrze zrobi , szczególnie mi , a może i innym .
Mam obecnie mały urlop ,uważam że zasłużony , więc obecnie zbieram tylko zamówienia wśród dużych i tych co zawsze na proformę i nie
31
mys8
mys8
@Fakpik: Wątek jest w drodze do WAW i już w najbliższym tygodniu sie załaduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
30
hofi7
hofi7
Cześć wszystkim po raz kolejny! Chciałem Wam powiedzieć o sytuacji, która potwierdza, że zakupy u Pana Marka są bezpieczne, a może nawet bezpieczniejsze niż w MM czy tym podobnych elektromarketach. Chyba jako pierwszy napisałem, ze otrzymałem iPhona 12 Pro z pierwszej dostawy. I tak było. Kurier przywiózł, rozpakowałem i okazało się ze iPhone jest w kolorze Pacific Blue. Jak się okazało taki był domyślnie przeze mnie kupiony i nie wskazałem w wiadomości,
27
Dorodny_Wieprz
Ponownie OSTRZEGAM i zalecam ostroznosc, znow wszystkie osoby ktore sie wypowiadaja sa swiezo porejestrowane albo jej jedyne posty dotycza komentowania tego wpisu. Nie ma ani jednej osoby ktora jest dluzej na wykopie ktora by to potwierdzila. Wyglada to na probe wywolania sztucznej dyskusji uwiarygadniajacej. A zdjecia to zadna wiarygodnosc bo to nie jest zaden problem.

Te wypowiedzi moga miec na celu przykrycie poprzedniego komentarza ktory informuje dokladnie o tym samym.
26
D.....0
Z okazji Nowego Roku chce życzyć Wam samych sukcesów zawodowych, a także zadowolenia i satysfakcji z podjętych wyzwań. Niech Nowy Rok przyniesie spełnienie najskrytszych marzeń, ogromne powodzenie i sprawi, że radość i pogoda ducha nie będą Was opuszczała nawet na krok.
Wszystkim życzę, aby kolejny rok był wyjątkowym i bardzo spokojnym czasem, w którym zrealizujecie wszystkie swoje osobiste plany i zamierzenia.

Szczęśliwego Nowego Roku
26
D.....0
@essa_ptaku: Codziennie są w moich ofertach :))
25
D.....0
@Barbatian: Nic się nie zmieniło . Konto na Car4Vip to samo , nowe aukcje z nowym terminem dziś ruszają .
Na aukcjach allegro pojawią się co jakiś czas oferty specjalne .

Grupa na FB jest od bardzo dawna ( tam klienci stali ) mieli dostęp do informacji o mega okazjach itp . Z czasem by ułatwić sobie robotę bo bardzo dużo stałych osób robiło u mnie bezpośrednio zakupy założyłem stronę aby
25
MercedesBenizPolska
wątek przeczytałem praktycznie cały a takiego chlewu tu nie bylo od samego poczatku. I to jeszcze w swieta. Gratulacje
25
krzysztof-s
krzysztof-s
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
22
nixon_
nixon_
Miałem napisać jak kolejny termin dostawy się potwierdzi...

A więc śpieszę się z wiadomością, że jak nie trudno się domyślić laptop dalej jest w drodze do WAW :)

Na całe szczęście jest Allegro Protect z którego skorzystałem i pieniądze wróciły do banku poprzez który brałem sprzęt na raty.

Jak
22
cedr0
cedr0
Pod koniec marca już uruchomiłem kancelarię która złożyła zawiadomienie do prokuratury itp. będę na bieżąco informował co i jak, zakup ze sklepu mac4vip, kopie strony wykonane jeszcze przed zawieszeniem konta na stronie (nice try mareczku).
22
cervandes
@AlleRobson: Jeszcze raz, bo ja przecieram oczka ze zdumienia i muszę to przeczytać ponownie, żeby uwierzyć. Kupiłeś na allegro cztery sztuki sprzętów z jabłkiem, żadnej nie dostałeś, allegro zachęca Ciebie do skorzystania z protecta, a sprzedający milczy i ignoruje Twoje pytania. Ty natomiast niezrażony tym i zwabiony dobrą ceną chcesz zamawiać kolejne rzeczy w sklepiku, bez żadnej ochrony?

SERIO?
21
Antos215
Antos215
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
21
Theater4Vip
Theater4Vip
Chciałabym przedstawić zwięzłe opowiadanie o grupie Apple Mac4Vip na Discordzie.

Jest to unikatowa tragikomedia z elementami fantasy o tytule “Circus4Vip”.

Dziwnym trafem, przypadkiem a może szczęściem znalazłam się wśród szanowanej i eksluzywnej grupy L3, która ma dostęp do wielu dodatkowych cennych informacji. Pan Marek założył tego typu grupę tylko dla najbardziej zaufanych osób. Grupa L3 ma dostęp do wielu nowinek a także części działań Pana Marka o której większość osób nie
21