https://allegro.pl/uzytkownik/CAR4VIP
Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

szczęścia i wszelkiej pomyślności.
Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych będzie dla Was momentem odpoczynku
i wytchnienia od codziennych obowiązków,
a Nowy Rok spełnił nadzieje z nim związane, i aby udało się z sukcesem zrealizować wszystkie plany.
Wesołych Świąt dla Wszystkich i Wszystkiego co najlepsze dla tych którzy ich nie obchodzą .
za dotychczasową współpracę oraz złożyć moc gorących życzeń, zdrowia,
szczęścia i wszelkiej pomyślności
Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego !
Jeśli będzie naprawdę duże zainteresowanie bo dziś to już tyle wiadomości i telefonów w tej sprawie to będę rozmawiał o puli na koniec tego lub początek nowego miesiąca na dostawy 28.02.2021 które są obecnie .
Proszę o plusowanie tego postu abym widział zainteresowanie .
Dobrej
FYI, w weekend była mała aktualizacja arkusza (1.0.2), w związku, z którą wykonano następujące prace:
- aktywowano, wszystke nieaktywne póla autokalkulujące - terminy, ilości dni, realizacje, opóźnienia itd.
- dodano wszystke dane o zrealizowanych zamówieniach z ostatnich 4 tygodni wstecz zgłoszonych
Mam obecnie mały urlop ,uważam że zasłużony , więc obecnie zbieram tylko zamówienia wśród dużych i tych co zawsze na proformę i nie
Te wypowiedzi moga miec na celu przykrycie poprzedniego komentarza ktory informuje dokladnie o tym samym.
Wszystkim życzę, aby kolejny rok był wyjątkowym i bardzo spokojnym czasem, w którym zrealizujecie wszystkie swoje osobiste plany i zamierzenia.
Szczęśliwego Nowego Roku
Na aukcjach allegro pojawią się co jakiś czas oferty specjalne .
Grupa na FB jest od bardzo dawna ( tam klienci stali ) mieli dostęp do informacji o mega okazjach itp . Z czasem by ułatwić sobie robotę bo bardzo dużo stałych osób robiło u mnie bezpośrednio zakupy założyłem stronę aby
A więc śpieszę się z wiadomością, że jak nie trudno się domyślić laptop dalej jest w drodze do WAW :)
Na całe szczęście jest Allegro Protect z którego skorzystałem i pieniądze wróciły do banku poprzez który brałem sprzęt na raty.
Jak
SERIO?
Jest to unikatowa tragikomedia z elementami fantasy o tytule “Circus4Vip”.
Dziwnym trafem, przypadkiem a może szczęściem znalazłam się wśród szanowanej i eksluzywnej grupy L3, która ma dostęp do wielu dodatkowych cennych informacji. Pan Marek założył tego typu grupę tylko dla najbardziej zaufanych osób. Grupa L3 ma dostęp do wielu nowinek a także części działań Pana Marka o której większość osób nie