Aktywne Wpisy

denazyfikacja +274
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
Naza_Dzikowski +246
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mowa o możliwości powrotu Leśnego z kimś nowym ale to pogłoski.
„Leśny był praktycznie nieprzytomny gdy kupował Pazdana. W sumie dopiero po jakimś czasie dowiedział się ile za niego dał”. xD
Cześć z tego to żadne odkrycie, ale może jeszcze uda mi się wydusić jakieś ciekawe historie to dam znać
#legia
Jest jeszcze kwestia ambicji Mioduskiego. On ma parcie na eksponowane stanowisko w ECA/UEFA, a Legia to dla niego trampolina do tego.
@Stanley89: "Cafu z nami zostanie, na pewno. Przynajmniej do czerwca 2020 roku, będziemy rozmawiali o różnych wariantach. Wykupimy go, bo tak jest skonstruowana umowa wypożyczenia." To albo Kucharski opowiadał bajki, albo jest za niego dobra oferta, albo pracownik klubu po wojaku.
Hlosuka nie szkoda bo jest drewniany i potrafi tylko biegać, Rocha X razy lepszy.
Z Carlitosem nie chce mi sie wierzyć bo jakby chciał odejść to by już zrobił to zimą.Jak Legia wygrałaby MP to raczej zostanie na puchary niż pójdzie się kopać w ogonach ligi tureckiej.
Cafu dla mnie średni grajek.Każdy się nad nim zachwyca, a nic takiego wielkiego nie gra.
Legia powinna jakiegoś Francuza ściągnąć dla Remyego
Komentarz usunięty przez moderatora
ostatni mecz z Jagiellonią miał b.dobry.
Hlousek jak pisałem, drewniany i nic oprócz biegu nie ma.
Jakby odszedł to Legia ściągnie następnego.
Lepiej mieć 25 letniego portugalczyka niż 31 letniego drewniaka.
@matixrr: Ja nie mam nic do Hlouska tylko piszę że jest drewniany, a to co on ostatnio grał to jest parodia.Lewy obrońca to powinien być ktoś kto oprócz bronienia jeszcze ma technikę, a Czech to tylko bieg bieg i jeszcze raz bieg, już pominę masę jego kiksów czy strat piłki.
Taki hejt na Roche wyrzucany, a z
@technojezus: najpierw to należy kogoś znaleźć na zmiennika, a potem to można mu podziękować, żeby nie było właśnie takiej sytuacji jak w ostatnich latach.