Wpis z mikrobloga

Hlousek na wylocie, Carlitos nowy menago -> kierunek Turcja, Cafu nie zakochał się w Warszawie - wszyscy out w lato. Miodek chce się pozbyć Legii, współpraca z grupami kibicowskimi i parcie na frekwencję by Legia była atrakcyjniejsza do opchniecia.
Mowa o możliwości powrotu Leśnego z kimś nowym ale to pogłoski.
„Leśny był praktycznie nieprzytomny gdy kupował Pazdana. W sumie dopiero po jakimś czasie dowiedział się ile za niego dał”. xD
Cześć z tego to żadne odkrycie, ale może jeszcze uda mi się wydusić jakieś ciekawe historie to dam znać
#legia
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Borys125: Też myślę, że Leśny nie. Jeszcze gdyby znalazł dużego inwestora, a sam przejął mniejszy udział, być może. Tyle, że on i Wandzel, szukali po świcie chętnych żeby wykupić Miodka i kicha wyszła.
Jest jeszcze kwestia ambicji Mioduskiego. On ma parcie na eksponowane stanowisko w ECA/UEFA, a Legia to dla niego trampolina do tego.
  • Odpowiedz
Cafu nie zakochał się w Warszawie

@Stanley89: "Cafu z nami zostanie, na pewno. Przynajmniej do czerwca 2020 roku, będziemy rozmawiali o różnych wariantach. Wykupimy go, bo tak jest skonstruowana umowa wypożyczenia." To albo Kucharski opowiadał bajki, albo jest za niego dobra oferta, albo pracownik klubu po wojaku.
  • Odpowiedz
@Stanley89:

Hlosuka nie szkoda bo jest drewniany i potrafi tylko biegać, Rocha X razy lepszy.
Z Carlitosem nie chce mi sie wierzyć bo jakby chciał odejść to by już zrobił to zimą.Jak Legia wygrałaby MP to raczej zostanie na puchary niż pójdzie się kopać w ogonach ligi tureckiej.
Cafu dla mnie średni grajek.Każdy się nad nim zachwyca, a nic takiego wielkiego nie gra.

Legia powinna jakiegoś Francuza ściągnąć dla Remyego
  • Odpowiedz
@TruskawkaNaTorcie: A Hlosuek ile w tym sezonie padlin zagrał? Wszystkie? I tak lepiej od Hlouska gra ten Rocha, a
ostatni mecz z Jagiellonią miał b.dobry.
Hlousek jak pisałem, drewniany i nic oprócz biegu nie ma.
Jakby odszedł to Legia ściągnie następnego.
Lepiej mieć 25 letniego portugalczyka niż 31 letniego drewniaka.
  • Odpowiedz
@technojezus: Ja tam nie rozumiem hejtu na Hlouska. Wiadomo, że nie jest to najlepszy zawodnik, ale to nie jego wina, że klub nie potrafił mu ogarnąć zmiennika i kogoś do rywalizacji. W tamtym sezonie nie licząc Malarza to był zawodnik, który rozegrał najwięcej minut (i miał więcej występów niż Malarz), kolejny był Pazdan i miał o 296 minut mniej, a następny Hamalainen już aż 777 minut mniej od Czecha! Wg
  • Odpowiedz
@TruskawkaNaTorcie: ściągnie nie ściągnie i tak żadna strata sportowa dla Legii.

@matixrr: Ja nie mam nic do Hlouska tylko piszę że jest drewniany, a to co on ostatnio grał to jest parodia.Lewy obrońca to powinien być ktoś kto oprócz bronienia jeszcze ma technikę, a Czech to tylko bieg bieg i jeszcze raz bieg, już pominę masę jego kiksów czy strat piłki.
Taki hejt na Roche wyrzucany, a z
  • Odpowiedz
Należy mu podziękować za grę i tyle.

@technojezus: najpierw to należy kogoś znaleźć na zmiennika, a potem to można mu podziękować, żeby nie było właśnie takiej sytuacji jak w ostatnich latach.
  • Odpowiedz