Aktywne Wpisy
Godir17 +131
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
goferek +139
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Kiedyś mieszkałam w bloku, gdzie nade mną mieszkał koleś o ksywie 'Poeta'. Chłop pracował kiedyś jako dziennikarz, ale lokalna plotkara coą przekręciła i mówiła wszystkim, że był poetą (stąd ksywa). Miał problemy z alkoholem, po piećdziesiątce był już wzorem menela. Miaż żółtą od papierosów brodę i po pijaku (czyli zawsze xD) nosił kowbojski kapelusz. No i ten Poeta razem z innymi menelami urządzał sobie libacje co któryś dzień u siebie w mieszkaniu. Potem były bijatyki. Z jednej imprezy Poeta wrócił w plastikowym worku ( ͡° ʖ̯ ͡°). Dopiero z klepsydry dowiedziałam się, że miał na imię Jacek.
W sumie to on nie był złym człowiekiem. Jedyne co mogłam mu zarzucić to to, że jak rozmawiał z moją mamą to gadał od rzeczy i dmuchał jej smrodem z fajek w twarz.
Może jeszcze się okaże, że jakiś miras z #wroclaw też mieszkał w tym bloku za czasów Poety
#dzbanywiary #bekazkatoli #truestory
Jacek Kaczmarski
Pijany poeta ma za złe że klaszczą
Że patrzą na niego