Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +123
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

@BlackFunky: Tak prawda, jeszcze kilka literówek innych też jest, no cóż bywa.
@Miroslav2005: Taki 107kg Marian to będzie miał na takim ustawieniu tętno 130, po co więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
@su1ik: Rozumiem że ty już newbie nie jesteś, i podnosisz więcej niż ja naturalny newbie... siad 300kg, wyciskanie 215kg martwy ciąg 305kg, ohp 110kg x 11.
Choćbyś chciał
@su1ik: Spoko, nie zapomnij jakiś filmików wrzucić, wiesz w internecie każdy po 300kg w siadzie i ciągu robi, a wyciska 200kg+, oczywiście przy wadze grubo poniżej 100kg hehe.
@IntruderXXL: Nie kazdy wazy 160kg przy 60%bf, czytajac twoje wpisy odnosze czasami wrazenie, ze masz ego wieksze niz obtluszczenie