Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL dałem plusa, bo może wbrew założeniu, to dość konkretny tekst dający ogólna motywację, nie tylko siłownia. Jakbym każdego ciucha zamknął w celu z po co wybranymi politykami, tak Ciebie był dal na nadzór tej komedii. Konkret!
  • Odpowiedz
na Marianie na bieżni obok nie widać kropli potu na jego żelowatych włosach bo robi tempo 5.5 pod górkę 3.5 przez 15 minut i sądzi, że minuta dłużej i się przetrenuje

@Miroslav2005: Taki 107kg Marian to będzie miał na takim ustawieniu tętno 130, po co więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: staram się mieć takie treningi. Ludzie co prawda patrzą na mnie jak na debila, kiedy robię ostatnie serie z wyrazem twarzy jakbym miał się zaraz popłakać z bólu (bo jak można się męczyć na siłowni xD), ale i tak robię swoje :D
  • Odpowiedz
p---------e jakiegoś newbie. Z-----------e cały czas jest bezsensem, cykle trzeba robić

@su1ik: Rozumiem że ty już newbie nie jesteś, i podnosisz więcej niż ja naturalny newbie... siad 300kg, wyciskanie 215kg martwy ciąg 305kg, ohp 110kg x 11.
  • Odpowiedz
Dawanie j-----a o to kto coś robi na siłowni? Może kiedyś zrozumiesz, ale wątpię, że są byli, są i będą ludzie, którzy idą tam żeby się nie spocić, porobić sobie jakieś zdjęcia czy właśnie pogadać, może dla nich siłownia jest miejscem spotkań i zabaw, a nie do n-----------a żelastwem do ostatniego tchu. Dla jednego sztanga to wyznacznik treningu, dla drugiego to 5 minut dymania na orbitreku z uśmiechem na twarzy.
Choćbyś chciał
  • Odpowiedz
Dawanie j-----a o to kto coś robi na siłowni? Może kiedyś zrozumiesz, ale wątpię, że są byli, są i będą ludzie, którzy idą tam żeby się nie spocić, porobić sobie jakieś zdjęcia czy właśnie pogadać, może dla nich siłownia jest miejscem

spotkań i zabaw, a nie do n-----------a żelastwem do ostatniego tchu. Dla jednego sztanga to wyznacznik treningu, dla drugiego to 5 minut dymania na orbitreku z uśmiechem na twarzy.

Choćbyś
  • Odpowiedz
w sumie podobnie, tylko martwy robiłem narazie 300 max i ohp z lawką po kontuzji 80 i 150, ale wracam powoli do gry

@su1ik: Spoko, nie zapomnij jakiś filmików wrzucić, wiesz w internecie każdy po 300kg w siadzie i ciągu robi, a wyciska 200kg+, oczywiście przy wadze grubo poniżej 100kg hehe.
  • Odpowiedz
Rozumiem że ty już newbie nie jesteś, i podnosisz więcej niż ja naturalny newbie... siad 300kg, wyciskanie 215kg martwy ciąg 305kg, ohp 110kg x 11.

@IntruderXXL: Nie kazdy wazy 160kg przy 60%bf, czytajac twoje wpisy odnosze czasami wrazenie, ze masz ego wieksze niz obtluszczenie
  • Odpowiedz