@Guardis Studencki na okres studiów. Z tego co wiem są tam transze wziąłbym największą to część bym przeznaczył na życie i studia a resztę na niego.
Najwyższa transza to 1000 zł odejmując to co potrącają. Studia trwają 4 lata plus magisterka 2 lata. Spłaca się dwa razy dłużej niż otrzymuje czyli 6 lat to 12 lat spłacania. Jak raty wyglądają to nie wiem właśnie.
@pijmleko Masz jakieś odczucia po studiach? Trudno było ci znaleźć dobrze płatną pracę?
Bo ja zakładam że dzięki praktykom i doświadczeniu zdobytemu w trakcie studiów uda mi się coś ugrać po studiach... Już nawet przy 3k na rękę po dwóch latach spłacanie kredytu, jakiś pokój by stykło.
Ale po moim kierunku miałbym nadzieję na więcej xd
Ale zasięgi mam słabe na wykopie by dotrzeć do większej liczby odbiorców, więc by i tak pewnie nie wyszło ¯_(ツ)_/¯
Średnio wychodzi 150-250. W zależności czy daję mu karmę weterynaryjną.
Teraz właśnie zapłaciłem za dodatkowy zastrzyk na guzek który drapał 10 zł. Jakość i cena w tym gabinecie w--------a poza skalę.
źródło: comment_BCVWsguUGXfV73nJxteQ2DRvMtX4qCGC.jpg
PobierzNajwyższa transza to 1000 zł odejmując to co potrącają. Studia trwają 4 lata plus magisterka 2 lata. Spłaca się dwa razy dłużej niż otrzymuje czyli 6 lat to 12 lat spłacania. Jak raty wyglądają to nie wiem właśnie.
Ale gdybym zdobył pracę w wyuczonym zawodzie
Zbiórka to myślę ostateczność w przypadku gdyby były potrzebne zabiegi pyska.
Ogólnie nie polecam, brałem na studia inż. w transzach co 600 zł przez okres studiów
Zostało mi do spłaty jeszcze 14k
Tym spinaniem to jest taki problem że z samej pracy mi na wszystko nie starczy.
Bo ja zakładam że dzięki praktykom i doświadczeniu zdobytemu w trakcie studiów uda mi się coś ugrać po studiach... Już nawet przy 3k na rękę po dwóch latach spłacanie kredytu, jakiś pokój by stykło.
Ale po moim kierunku miałbym nadzieję na więcej xd
Z pracą XDDDDDDDD dramat ale da się znaleźć biurokarierpwr trochę ratuje sprawę
Informatyka na WiT