Aktywne Wpisy

njay +272
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
inkill +1243

źródło: comment_vT7EUJslVlsI4lD6lIRfwrJdaNbzBVVd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Trochę skromności, naprawdę. I gdybyś to pisała neutralnie to bym miał wywalone ale Ty chciałaś pokazać komuś w agresywny sposób, że jesteś przez to w jakiś sposób bardziej wartościowa od jakiegoś wykopka.
@Ethellon: Co ma mnie zapiec? Że przegrywy, na które nie chcą nawet laski 2/10 lecieć próbują mnie zdenerwować i zdyskredytować?
@RoastieRoast: Ja go nie atakowałam, to on dowalił się do kogoś, a ty
@Doomino: