Wpis z mikrobloga

@RoastieRoast: Kobieta z pasją, zainteresowaniami, wykształceniem, a nie p0lka dzbanie. RYSOWANIE KOMIKSÓW, pracująca w zawodzie, który lubi. Tworzenie muzyki w ReNoise. Umiesz lepiej na Rolandzie Juno 60?
  • Odpowiedz
@majtki_z_drutu: Aha, kolejny dzban z przegrywów. Obaj nie potraficie odróżnić Karyny z bombelkiem pracującej w żabce od kogoś, kto jest kreatywny i ciekawy świata. Bujaj się na czarno.
  • Odpowiedz
@xandra: To w ogóle jest muzyka? Do gry pasuje, ale porównaj to do SZTUKI jak na przykład podkładu z Heroes of Minght and Magic.

Trochę skromności, naprawdę. I gdybyś to pisała neutralnie to bym miał wywalone ale Ty chciałaś pokazać komuś w agresywny sposób, że jesteś przez to w jakiś sposób bardziej wartościowa od jakiegoś wykopka.
  • Odpowiedz
@RoastieRoast: Oczywiście, że od tamtego jestem wartościowsza dla społeczeństwa, bo daje coś od siebie, nie dopierdzielam się jak ty czy on do kogoś, kto faktycznie coś robi, coś potrafi i czymś się interesuje.

@Ethellon: Co ma mnie zapiec? Że przegrywy, na które nie chcą nawet laski 2/10 lecieć próbują mnie zdenerwować i zdyskredytować?

@RoastieRoast: Ja go nie atakowałam, to on dowalił się do kogoś, a ty
  • Odpowiedz
@xandra: I tak im nie udowodnisz, że nie jesteś p0lka, dla nich każda jest ;D ale po co w ogóle udowadniać? Interesuje Cie ich zdanie? :D bo mnie by nie interesowało ;)
  • Odpowiedz
@Ethellon: Tu nie ma pychy, nie jestem jak @nint którą zaszczuli podobne barany, bo chwaliła się swoim kotem i pomogła innemu. Nie jestem jak @Efrajm: której radość sprawiało robienie sobie zdjęć w sukienkach i wrzucanie tego na portal ze śmiesznymi obrazkami i zgrają przegrywów, którzy w większości nawet nie trzymali za rękę dziewczyny, poza własną matką... Mierzę wysoko i z powodzeniem realizuję swój plan.

@Doomino:
  • Odpowiedz
@RoastieRoast Czemu się wyśmiewasz z tego że laska lubi rysować komiksy? Jakie Ty masz zainteresowania? Bo ktoś kto ma jakąś pasję nigdy nie będzie się z innej pasji nabijał. Co tworzysz dla innych że tak Cię to śmieszy?
  • Odpowiedz