@M1r14mSh4d3: Ale co tu więcej można napisać po przeczytaniu bełkotu Godek? Aż dziwne, że nadal trzymają ją w Konfederacji - jeszcze ani razu nie słyszałem, żeby powiedziała coś mądrego, a potencjalne głosy skutecznie im zbija.
@M1r14mSh4d3: szkoda gadać.. Oni są na marginesie błędu statystycznego. Sami sobie krzywdę robią. Jestem przekonany że 80 % lików pod wpisem razem to tęczowe avatary z azjatyckim zespołem kpopowym
@M1r14mSh4d3: @skizo: Próba obrażenia kogoś kto ogląda anime / czyta mangę - poprzez wypominanie mu tego, to jest równie sensownie co obrażanie szachisty za przestawianie pionków po polu szachowym, albo pływaka za wchodzenie do wody xD
@skizo: jest jakaś dziwna zależność antypolonizm + typ z mangą w avku. Ja do teraz pamiętam słowa panny z parady w Częstochowie. Padały: "zdobędziemy Jasną Górę", "potop", "Szwedom się nie udało".
@jaqqu7: odnieś się do meritum wpisu, a nie do komentarza. Kilka Twoich komentarzy, żaden na temat wpisu. Co z razemowcami działającymi na wypoku pod różnymi nickami. Zamiast mieć tu oficjalne konto, jak mają to na tt - obstawiam, że to ta sama osoba.
@jaqqu7: gdyby pis mi za to płacił, pewnie że tak. Jeszcze jedna insynuacja i leci donosik do twojego pracodawcy, że zamiast robić w pracy robotę siedzisz na wykopie i prowadzisz wojenki. Odniesiesz się w końcu do wpisu czy będziesz produkować kilobajty gównianych treści?
Jestem kulturalny, po prostu nie sprecyzowałaś/eś kto ma się udać do specjalisty. Biorąc pod uwagę twoją jakąś własną fiksację na tym punkcie, może pora zbadać skąd się ona bierze?
Porównywanie LGBT do bolszewików...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@niechcemisie_: Dlaczego bełkotu?
Atak LGBT jest faktem. Dyskusyjna jest jedynie metoda obrony.
Ja do teraz pamiętam słowa panny z parady w Częstochowie. Padały: "zdobędziemy Jasną Górę", "potop", "Szwedom się nie udało".
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No i grzeczniej, Jacek.
@jaqqu7: gdyby pis mi za to płacił, pewnie że tak. Jeszcze jedna insynuacja i leci donosik do twojego pracodawcy, że zamiast robić w pracy robotę siedzisz na wykopie i prowadzisz wojenki. Odniesiesz się w końcu do wpisu czy będziesz produkować kilobajty gównianych treści?
Jestem kulturalny, po prostu nie sprecyzowałaś/eś kto ma się udać do specjalisty. Biorąc pod uwagę twoją jakąś własną fiksację na tym punkcie, może pora zbadać skąd się ona bierze?