Aktywne Wpisy

Reepo +8
Jaki prezent mogę kupić osobie która codziennie pisze pod tagiem danielmagical??? #wykopaka
koralowiecc +4
taka jest prezencja nażyczonej Georga bez obowiązkowej instagramowej obróbki i za pewne też bez makijażu.
Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego
Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego
źródło: Screenshot_2
Pobierz

Też jestem tym zirytowany. Szczególnie znakami wodnymi i kolejną kompresja z artefaktami. Ciężko nieraz znaleźć sensowny obrazek, a głupio wstawiać
Jeszcze słowem wyjaśnienia, ta cała "konserwacja" to raczej mocno sporadyczne przedsięwzięcie (co widać po datach) + długie licytacje z moderacją co do np. dwóch ostatnich memów z Największym Polakiem mocno mnie zniechęciły. Raczej robię to kiedy znajdę chwilę i odpowiedni materiał do konserwacji. Na szczęście jeszcze nikt mnie nie prosił o konserwacje konkretnych memów xD
Ale tak, to co piszesz jest sensowne. Jak jeszcze kiedyś
◦ Link (Web Archive)
◦ „Kancelaria Prezydenta na Twitterze: To visit the Warsaw Rising Museum is a deeply and thought-provoking experience” (Źródło)(Web Archive)
◦ „President of the Republic of Poland / News / "To visit the Warsaw Rising Museum is a deeply and thought-provoking experience"” (Źródło)(Web Archive)
Technikalia pomocnicze:
źródło: comment_Xa1k39hKoonMOsU3EsyLybgrv8Ka1Mq2.jpg
Pobierz