Aktywne Wpisy

thorgoth +90
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +62
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

Też jestem tym zirytowany. Szczególnie znakami wodnymi i kolejną kompresja z artefaktami. Ciężko nieraz znaleźć sensowny obrazek, a głupio wstawiać
Jeszcze słowem wyjaśnienia, ta cała "konserwacja" to raczej mocno sporadyczne przedsięwzięcie (co widać po datach) + długie licytacje z moderacją co do np. dwóch ostatnich memów z Największym Polakiem mocno mnie zniechęciły. Raczej robię to kiedy znajdę chwilę i odpowiedni materiał do konserwacji. Na szczęście jeszcze nikt mnie nie prosił o konserwacje konkretnych memów xD
Ale tak, to co piszesz jest sensowne. Jak jeszcze kiedyś
◦ Link (Web Archive)
◦ „Kancelaria Prezydenta na Twitterze: To visit the Warsaw Rising Museum is a deeply and thought-provoking experience” (Źródło)(Web Archive)
◦ „President of the Republic of Poland / News / "To visit the Warsaw Rising Museum is a deeply and thought-provoking experience"” (Źródło)(Web Archive)
Technikalia pomocnicze:
źródło: comment_Xa1k39hKoonMOsU3EsyLybgrv8Ka1Mq2.jpg
Pobierz