Aktywne Wpisy

prof-tomasz-trapez +613
Jeden plusik i kupuję rtx 5090, bo mi brakuje klatek do 4K ultra 144 fps w piekłonurkach. Jak będzie 390 plusików to robię #rozdajo mojej rtx 3090, ale musicie ogarnąć pudełko do transportu. Rozdajo spośród pulsujących i komentujących.
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
źródło: 083F68EA-9A3C-469B-BA7F-9A1CF3D07B75
Pobierz
Jamniki2 +7
W poniedziałek pierwsza dywidenda od SCHD, 2 k usd xD i tak co trzy miesiące (co roku 10% więcej) jakby się uprzeć do można by już w-----ć palę i siedzieć w Tajlandii chyba co? Dobijemy do 15k zł miesięcznie i pomyślimy... bo na pokładzie dzieciak za 3 miesiące.
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
ALL IN SCHD, jak będę przechodzić na emeryturę za pare lat, a mam już 27 wtedy jepq przymaksuję.
Na fotce niżej symulacja następnych lat
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-26 o 21.22.10
Pobierz

Mam problem z ekranem po kilku minutach wyświetlania tego samego obrazu pozostaje po tym obrazie smuga w tle. Obraz tamten nie znika w całości dopiero po dłuższym czasie. Reklamować czy te telefony tak mają ?
źródło: comment_ubSBo6gnt7MVumQjdaxPgnm1ZuUF1yl8.jpg
Pobierz@ZdarzaSie
Jakbyś miał amoleda to co innego, tam wypalanie też jest obecne ale gdy już się wypali to nie znika a na lcd zniknie po chwili
Jest to znany problem z ekranami od Tianma.
https://forum.xda-developers.com/mi-a1/help/ghost-images-status-bar-t3759118
Sam tak miałem, po jakimś czasie problem się nasilił i zniknął całkowicie po wymianie ekranu.
Nigdy nie reklamowałem z tytułu rękojmi. Mam mieć przygotowany jakiś dokument o rękojmi czy powiedzieć w sklepie ze chciałbym by naprawa była z tego tytułu a oni przygotują odpowiednie dokumenty ?
https://prawakonsumenta.uokik.gov.pl/reklamacje/rekojmia/
Po 21 dniach otrzymałem telefon wymienili płytę główną oraz ekran
Teraz definitywnie oddajesz z tytułu rękojmi, czy coś innego?
Wcześniej też oddawałem z tytułu rękojmi i nawet napisałem, że chce nowy telefon lub zwrot pieniędzy. Nie zauważyłem jednego wpisu w którym mają prawo do naprawy telefonu i ja się na to godzę.
Druk był na A5 tekst między liniami nie miał prawie odstępu. Wiem, że to nie usprawiedliwia mojego czytania bez zrozumieniem ale teraz tego błędu nie popełnię.
Reklamacje w euro trwała 5 tygodni i tyle czasu nie wiedziałem
Gdzie kupiłeś telefon ? Euro oddaje do jakiegoś lokalnego serwisu. Ostatecznie nie wiadomo co w telefonie jest zainstalowane.