@Aokx: moim zdaniem to nie jest wina rowerzystow. Jest to wina rowerow bo to one jada po drodze. Rowerzysta tylko siedzi na siodelku. Zakazac rowerow i po problemie.
Dodam jeszcze od siebie, ze znajomy mial kiedys rower. Pewnego razu chcial na nim pojechac do sklepu. Wiecie co sie okazalo? Tak, roweru juz nie bylo! Musial sobie odjechac w sina dal bo mu cos nie pasowalo. Takie to sa te rowery
@Cumpelnastodwa: @Aokx: To jest wina p---------w co wszędzie tą kostkę układać chcą mimo iż asfalt jest tańszy w zrobieniu i wygodniej się jeździ (również na rolkach i innym sprzęcie). Ale w końcu pieniądze publiczne to można zrobić drożej i gorzej... Co i tak nie tłumaczy tego co na obrazku.
@Aokx: nie jestem ani rowerzysta ani kolarzem ale jakbym miał wybierać między równym czarnym asfaltem, gdzie wiem ze mi nic z naprzeciwka nie wyjedzie a tym pomarańczowym g***em, to wybrałbym asfalt.
@Aokx: Ja wiem że nikt tutaj nie jest bez winy. Piesi wchodzą na DDR, rowerzyści jeżdżą chodnikami, nawet jak jest go 1m, bo resztę zajmują samochody... Karuzela się kręci na pełnych obrotach.
@pan-violaceus: @podjad3k: No ja często autem przejeżdzam przez taką ulice co ma kocie łby, a obok nowy chodnik i ładna ścieżka rowerowa. Dlatego jeżdżę ścieżka albo chodnikiem, to wina tych p---------w co robią drogi.
źródło: comment_q3PtY11mV9PUSChV93SSV2nqPRPXcVvL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
C--j mnie to obchodzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Dodam jeszcze od siebie, ze znajomy mial kiedys rower. Pewnego razu chcial na nim pojechac do sklepu. Wiecie co sie okazalo? Tak, roweru juz nie bylo! Musial sobie odjechac w sina dal bo mu cos nie pasowalo. Takie to sa te rowery
Co i tak nie tłumaczy tego co na obrazku.
Komentarz usunięty przez autora
Te ścieżki wgl nie są potrzebne i powodują że rowerzyści czują się jak panowie świata.