Aktywne Wpisy

Badmanek +249
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +262
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

A wiec tak. Mieszkam w UK od dawna dawna i poznalem Walijczyka o nazwisku Skripal ktory opowiedzial mi ciekawa historie swojego ojca. Ojciec urodzil sie w Polsce w roku 1923 chyba w Sieniawie. mial w braci. Po wybuchu wojny dwaj bracia wyjechali do USA a on zostal w Polsce niedaleko granicy z niemcami. Wspomniany powyzej Walijczyk poprosil mnie czy w jakikolwiek sposob nie moglbym pomoc mu w znalezieniu jakiejs rodziny w Polsce. Ojciec oczywiscie zmarl wiele lat temu a z bracmi nigdy nie mial kontaktu. Dostarczyl mi dzis sporo fokumentow po niemiecku, lacinie a takze po polsku. Jezeli beda chetni do pomocy w ustaleniu czegokolwiek, dzis wieczorem wstawie pelne skany dokumentow. Wymagany niemiecki i lacina. Dzieki za jakakolwiek pomoc, jako ze nawet niewiemy gdzie zaczac szukac.
#csiwykop
źródło: comment_tbURpLAhSTE1jIWxq9Q7zvIrYCK3F7mn.jpg
Pobierzźródło: comment_xYNuoPKcFMdnebwOZZG8ntZWto2WwPpv.jpg
Pobierzźródło: comment_Mq7cSWi0YLugWnC1a5cBfnvVWitF3X8b.jpg
Pobierzźródło: comment_hKoX0xaLsI5CU9AxbXXF4zgjSer9ggkp.jpg
Pobierzźródło: comment_ncaFSTNGU7hgV2Ho1bK6Dxna0DsCLSxv.jpg
Pobierzźródło: comment_3Lhr2fCf9RA4aJ8LJUiAZljLDnKduoDA.jpg
Pobierzźródło: comment_oClUwD7nkmQEC4L0C5WyWREIg4IkMNBF.jpg
Pobierzźródło: comment_PPIzn0r2EVUdiCxub080RlyvTGvLnO6t.jpg
Pobierzźródło: comment_rSg6GgCrz8QHR0F1khSYpQ14Rl998GMw.jpg
Pobierzźródło: comment_AF0KDizykEyW32Vy430OO4ExG5SK7yNc.jpg
Pobierzźródło: comment_tTtez8INqZBZLydwlJwhgYUq0AkB9hul.jpg