Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +66
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +245
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

Zaczęło się kulturalnie w pubie, wszyscy trochę popili I ktoś krzyknął żeby coś zjeść. Jako że jestem miejscowy i znam dobrze trojmiejskie lokale zaproponowałem żeby pojechać na Orłowo coś przekąsić jednak moje dynamiczne towarzystwo zaczęło się przekrzykiwac żeby pójść do pyra bar.
Ja należę do spokojnych i cichych osób więc nie chciałem się z nimi wdawać w zbędną dyskusje ale raz jeszce zapronowalem alternatywę dla w----------a zapiekanek z ziemniakami. Zaczęli mnie wyzywać i mówić że skoro tak bardzo chce to mogę wypiedalac.
Także mireczki jeśli ludzie o nickach @rudeposter @pawelczixd @Robaczywkasliwka @tomasz-terlecki @KubaxW @Zlo_Konieczne zaproponują wam kiedyś wyjście to zdecydowanie odmawiam.
Pic rel jak mnie w------i
#trojmiejskiewykoppiwo #trojmiejskiewykopiwo #wykopzjebpiwo
źródło: comment_IJMJA5P84ZU61n0ZYUqg8qPXtU7sx4d9.jpg
PobierzMogłeś więcej przy tamtych typiarach zrywać dynamiczniaka xD
Gdzie wy się na to ustawiacie? pod takiem wykopiwo?
@MirasekTurasek
Potwierdzam, zawsze miła atmosfera i wspólny humorek :)
Komentarz usunięty przez moderatora