Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Widziałem, że są też takie pionowe odkurzacze na kablach i zastanawiam się czy to nie jest lepsze rozwiązanie niż akumulator. W każdym razie dopuszczam obie opcje. Wiem, że kabel trochę mniej wygodny, ale sam fakt że tego kloca nie będę za sobą ciągnął będzie taką ulgą że mogę się skusić na kabel, jeżeli dzięki temu będzie dłużej służył i lepiej działał.
Wiem że to nie zastąpi całkowicie normalnego odkurzacza, taki też mam, ale w-----a on i nie chce się nim sprzątać, więc plan mam taki, żeby normalnie odkurzać taką wygodną rurką a raz na 2-4 tygodnie (wyjdzie w praniu) porządnie odkurzyć normalnym odkurzaczem o większej mocy.
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #rozowepaski #rozowypasek #pomocy #pytanie #pytaniedorozowychpaskow #agd #dom #sprzatanie #odkurzacz #rodzina
Ja nie chcę całkowicie zastąpić zwykłego odkurzacza, wiem że po
https://bezprzeplacania.pl/xiaomi-jimmy-jv83-bezprzewodowy-odkurzacz-pionowy/
Sprawdza się przy codziennym użytkowaniu i dwóch kotach. Do tego wyjmowany odkurzacz ręczny. Moc nie powala, ale usuwa nawet sierść z kanapy i nie wyobrażam sobie mieć teraz co innego. Sięgam
Komentarz usunięty przez autora
Proszę bardzo.
@czar_Pekla: dobrze sprawdza się ten Łucznik? Chciałem kupić coś taniego i lekkiego, do mieszkania bez dywanów, więc same twarde powierzchnie+kanapa, łóżko i samochód.
Tylko byłam właśnie w marketach u mnie i rzeczywiście go nie ma. Nie wiem czemu. Widzialam za to podobne w w wyglądzie, cenie i w wykonaniu w MediaMarkt innych równie mniej znanych firm, ale nie wiem, jak wypadają w praktyce.
No tak, akumulator trzyma tak 30 minut, u mnie na mieszkanie 50 mkw wystarcza, no i też ja odkurzaczem przelatuję codziennie newralgiczne miejsca typu łazienka, kuchnia i korytarz, nie potrzebuję więc go tak na porządne "raz" :)
Co mogę napisać, to używam go od czerwca i nie zauważyłam, żeby albo wolniej się ładował, czy też szybciej rozładowywał.
Mam nadzieję, że będzie Ci
Niech Ci służy!
Komentarz usunięty przez autora