Aktywne Wpisy
ziemniak_na_export +180
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

mirko_anonim +3
✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny? Ⓘ
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby

@Zulf: nie ma rozdajo. Wszystko moje :D
@kamillo9009: pewnie tak będzie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Moritz90: najpierw mam kilka innych jeszcze zestawów na "łisz liście". Ale jak już je skompletuję, to może faktycznie coś z City będę kupował.
@Kic3k: ale wiesz, że wcale nie trzeba mieć gówniaków, żeby zacząć zbierać? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
No i śmiesznie jest potem, jak się w sklepie pytają, ile lat ma dziecko dla którego chcesz zestaw kupić i mówisz - trzydzieści kilka xD
@Okayama: narazie stoją zamknięte (wszystkie pudełka są z plombami) - mam zamiar kupić jakiś sensowny aparat i nagrywać jak składam
źródło: comment_ekL7xQt99QpmqkC1mAcgVMUszTJLBhBU.gif
Pobierz@niesforna_rita: pod koniec miesiąca zobaczę ile będę miał kasy. Jeśli po zapłaceniu za tv, wzmacniacz, głosniki, szafkę rtv i stolik kawowy zostanie mi coś kasy, to kupię jakiś dobry aparat i wtedy będę nagrywał sobie jak składam. Czyli albo ten miesiąc albo