Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

Sleepypl +132
Jeśli dostanę 10 plusów to usuwam konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szlifierka ręczna PFBS 12 "uniwersalna modelarska" czy jak to nazwać, dremelopodobne.
Nowa edycja aktualnie w marketach, B3. Akumulator 3x 18650 zrobili teraz zintegrowany. Patrzę, a tu port ładowania USB-C (!) super - w końcu bez problemu naładuję wszędzie, w końcu ładowarki na usb-c qc3.0 wszedzie - w domu w aucie w pracy itd.
Ostrzegam!
TAKIEGO WAŁA! Parkside ma lepszy pomysł! Port jest USB-C fizycznie, a realnie dają dedykowany zasilacz 12V z wtyczką USB-C. Nie naładujesz z "dowolnego usb-c" bo się nie przełączy na QC3.0 12v bez rozpoznania urządzenia. Ale co gorsze - zostawisz tą dedykowaną ładowarkę gdzieś - jak ktoś sobie to usb-c wetknie do telefonu, to spali - bo tam jest wprost 12v na stałe, bez negocjacji bez niczego - po prostu radośnie użyli wtyku identycznego jak usb-c ale bez trzymania się standardu elektroniczego.
#narzedzia #majsterkowanie #warsztat #modelarstwo
źródło: comment_aXX3LlRA942FFOQjIi2aZRthmSQaStgi.jpg
Pobierzźródło: comment_A6NhD4I2cs3OXdzfqGJIsl7YPhfCwl8V.jpg
Pobierzpo co tam wogle ładowali usb-c?
Ja p------e,takiego partactwa dawno nie widzialem.Jestem daleki od kupna parksideow z dzisiejszych kolekcji.Posiadam starą wiertarke kolumnowa z pierwszych serii...uchwyt wiertarski na stozek SUPER.I trafila do mnie jedna z roku 2016r gdzie uchwyt byl mocowany UWAGA na pret gwintowany,nie srubke z lewym gwintem tylko chamsko wkrecony uchwyt w pret.
Jak tylko slysze parkside to lampka zaraz mnie sie zapala....jest duza szansa ze nie robi dla nich juz einhell.
Bo mieli nadmiar zlaczy i tyle.
@eternitowy-Bogdan: złącza USB są tanie dzięki masowej produkcji, przez wielu wykonawców.
@grzegorz_kk: mierzyłem, 13.2v na stałe, do wtyczki idą 2 druty zwykłego kabelka typu czarny/czarny z białym paskiem (na foto powyżej widać)
Na najniższych obrotach ustawionych kręci jakieś 1000rpm i da się go zatrzymać małym palcem. Na najwyższych zatrzymywać się bałem.
źródło: comment_BQlD2YKhKtlQTRLgcGAeXCMOxK9iWmon.jpg
Pobierz@hrumque: jaka ładowarka USB-C daje 12V? Są już takie?
Komentarz usunięty przez autora