Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś chciał kupić Plusa na rok (bo oczywiście każdy pyta gdy promocji nie ma XD) to możliwe, że jutro będzie o połowę tańszy więc radziłbym poczekać.

Wielka Brytania, Niemcy, Francja i chyba Włochy dostały już dzisiaj taką promocję ale żadne konto ani blog o tym nie napisało oficjalnie więc możliwe, że to tylko błąd i za wcześnie to udostępnili bo wątpię żeby to była oferta tylko dla kilku państw.

Z tego co czytałem to jest to również oferta dla aktualnych abonentów.
Jutro też około godziny 17:30 będą podane gry w PS+ na listopad.

#psplus #ps4
janushek - Jakby ktoś chciał kupić Plusa na rok (bo oczywiście każdy pyta gdy promocj...

źródło: comment_ET2AmawejDxwIqNH5DEXtYnarf9NQW92.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janushek: Jak mam powiedzmy plusa na jeszcze 3 miesiące i kupie teraz na rok, to mi się przedłuża że mam na rok i 3 miesiące co nie? Bo szczerze nie wiem xD
  • Odpowiedz
@Cinkito: nie pamiętam ile kosztuje u nas ale wszędzie jest 50% taniej więc możliwe że 120 zł
@bomba4: słabo ale skoro teraz jest tylko dla nowych to pewnie na święta będzie znowu dla każdego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@janushek: znaczy jak kiedyś miałeś, a teraz nie masz to zadziała. Ja wiem że chcą nowych przyciągnąć, ale to trochę wypinanie się na obecnych
  • Odpowiedz
Ja wiem że chcą nowych przyciągnąć, ale to trochę wypinanie się na obecnych

@bomba4: inb4 bronie ale tak jest chyba z każdym abonamentem, bez znaczenia czy chodzi o telefon czy gierki xd

Podobno można dorwać klucz za 180 zł i kupić tańsze doładowanie do PSN więc jak komuś zależy na kupnie taniej to da się to ogarnąć, może nie będzie to 120 zł ale o wiele taniej niż 240
  • Odpowiedz