Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +15
Libki tworzą ludziom takie warunki życia a potem się dziwią, że na PIS głosują
#bekazlibka #antykapitalizm
#bekazlibka #antykapitalizm
źródło: GhLLeCGXQAAjwxd
Pobierz
wszystkogra +3
Jestem wręcz pewny, że moja dziewczyna chcę mi zrobić niespodziankę i zapłaciła za noclegi na tygodniowy pobyt w górach bez mojej wiedzy. A uczulałem ją, że narazie nie będę w stanie pojechać na wakacje, bo wykańczam mieszkanie i krucho z kasą. Dlaczego one robią zawsze na przekór? Ogólnie fajnie, ale jak mam zareagować skoro prosiłem że przynajmniej do jesieni będę miał lipę z kasą i nie będzie mnie stać na takie wyjazdy

Pytania (z oryginalną pisownią) i odpowiedzi pochodzą z oficjalnej bazy, więc proszę nie najeżdżać na mnie jeśli odpowiedzi Wam nie będą odpowiadały ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Wyjaśnienia staram się weryfikować z aplikacjami do nauki, jednak nie zawsze są wyczerpujące, więc mogę je uzupełniać.
Każde pytanie będzie zawierało:
- treść
- materiał multimedialny (obraz lub film), o ile dane pytanie taki materiał zawiera
Filmy będę starał się wrzucać na jakiś serwis streamingowy, obrazki będę po prostu dołączał do postów.
Po wrzuceniu odpowiedzi z oficjalnej bazy dołączę także identyfikator pytania oraz link do tejże.
Przejdźmy do zabawy!
Treść pytania: Kierujesz samochodem ciężarowym o dopuszczalnej masie całkowitej nie przekraczającej 3,5 tony. Czy w przedstawionej sytuacji wolno Ci wyprzedzić samochód osobowy?
źródło: comment_yAmkX2ubSNe5gkEqjxPGxjA5cFdgUWuT.jpg
PobierzPytanie w treści wpisu
Tak: 29 głosów
Nie: 14 głosów
Poprawna odpowiedź: Tak
@Jeloops: prawo jazdy 360, ale podobno zdamy.to też jest spoko. Do tej swojej serii jeszcze zacząłem czytać ustawy żeby robić opracowania, ale raczej nie jest to konieczne jak sobie bazę przerobisz z aplikacją.
Obie apki niestety płatne, ale drogie nie są, a naprawdę ułatwiają sprawę.
Dziękuję za gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°) i Tobie życzę powodzenia! A