Aktywne Wpisy

Czoso +45
Wedlug betonowych glow warunki mieszkalne nie maja wplywu na dzietnosc. Aby to poprzec uzywaja argumentud ad Afrykum albo PRL.
Okej, czyli jaki macie plan zeby poprawic demografie?
W sensie, ze powiecie mlodym "bierzcie sie roboty, kiedys bylo gorzej"? To jest wasz caly plan? XD
Na pewno zadziala XD
Okej, czyli jaki macie plan zeby poprawic demografie?
W sensie, ze powiecie mlodym "bierzcie sie roboty, kiedys bylo gorzej"? To jest wasz caly plan? XD
Na pewno zadziala XD

Kasahara +69
Ja pierdziele, ale to są szkodniki - nie ćwicz bo nie chudniesz xD, bo podczas ćwiczenia skacze glukoza !!! xD
"Cały czas pamiętamy pacjentkę, której dietetyk nakazał regularne ćwiczenia na siłowni, żeby „spalać kalorie”.
Zapisała się na zajęcia trzy razy w tygodniu.
Trzy razy w tygodniu przez godzinę intensywnie ćwiczyła.
Minęły miesiące.
"Cały czas pamiętamy pacjentkę, której dietetyk nakazał regularne ćwiczenia na siłowni, żeby „spalać kalorie”.
Zapisała się na zajęcia trzy razy w tygodniu.
Trzy razy w tygodniu przez godzinę intensywnie ćwiczyła.
Minęły miesiące.
źródło: 622383882_1236526161908738_3198913083570227066_n
Pobierz

Pytania (z oryginalną pisownią) i odpowiedzi pochodzą z oficjalnej bazy, więc proszę nie najeżdżać na mnie jeśli odpowiedzi Wam nie będą odpowiadały ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Wyjaśnienia staram się weryfikować z aplikacjami do nauki, jednak nie zawsze są wyczerpujące, więc mogę je uzupełniać.
Każde pytanie będzie zawierało:
- treść
- materiał multimedialny (obraz lub film), o ile dane pytanie taki materiał zawiera
Filmy będę starał się wrzucać na jakiś serwis streamingowy, obrazki będę po prostu dołączał do postów.
Po wrzuceniu odpowiedzi z oficjalnej bazy dołączę także identyfikator pytania oraz link do tejże.
Przejdźmy do zabawy!
Treść pytania: Kierujesz samochodem ciężarowym o dopuszczalnej masie całkowitej nie przekraczającej 3,5 tony. Czy w przedstawionej sytuacji wolno Ci wyprzedzić samochód osobowy?
źródło: comment_yAmkX2ubSNe5gkEqjxPGxjA5cFdgUWuT.jpg
PobierzPytanie w treści wpisu
Tak: 29 głosów
Nie: 14 głosów
Poprawna odpowiedź: Tak
@Jeloops: prawo jazdy 360, ale podobno zdamy.to też jest spoko. Do tej swojej serii jeszcze zacząłem czytać ustawy żeby robić opracowania, ale raczej nie jest to konieczne jak sobie bazę przerobisz z aplikacją.
Obie apki niestety płatne, ale drogie nie są, a naprawdę ułatwiają sprawę.
Dziękuję za gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°) i Tobie życzę powodzenia! A