Wpis z mikrobloga

@k1fl0w: mam. nawet nie czytałem. chodzi mi sam fakt tak szybkiego zakopania przez rakotwórcze tęczowe kółeczko. dziwne, że naprawdę szkodliwych fejków jakoś #neuropa nie tyka
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny: nie chce mi się grzebać ale zawołam cię tu jak tylko coś się pojawi. dzisiaj nawet był jakiś nius z wirtualnemedia a to przecież jeden ze spadochrnów uczniów szechtera. zalew gównoniusów degeneruje myślenie
  • Odpowiedz
@ma_mun: Luzik. Szczerze mówiąc, to na wykopie jest zalew konserwatywnego gówna i nawet teraz możesz znaleźć jakiegoś fejknewsa konserwowego na wykopalisku. Regularnie też takie znaleziska są usuwane, bo dzbany je wykopują.

Jak w-------z się na fejknewsy to śmieszy mnie, że akurat czepiasz się strony, która ich generuje pojedyncze przypadki, a ignorujesz znaleziska o "inżynierach", "lpg", feministkach i innych rzeczach, które śmiertelnie grożą wrażliwym białym heteroseksualnym mężczyznom.
  • Odpowiedz
Jak w-------z się na fejknewsy to śmieszy mnie, że akurat czepiasz się strony, która ich generuje pojedyncze przypadki

@johny-kalesonny: pojedyńcze przypadki to zawsze przypadki a do tego ten upór, że normalnie kłamać dalej.jpg
  • Odpowiedz