Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +319
Dermatolog we Wrocławiu ustawił sobie na Znanym Lekarzu wizyty na konsultację co pięć minut - 10:15, a następna o 10:20 ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
źródło: 64EF91A4-8FB1-46E0-80F0-5BA50D7645EF
Pobierz
KitaxKita +5
Dlaczego mieszkańcom Krakowa tak przeszkadza (wg sondy powyborczej) SCT skoro praktycznie są z niej zwolnieni?
#krakow
#krakow

Tag obserwuje już 26 Wykopków, a w poprzedniej ankiecie głos oddały rekordowe 323 osoby (ʘ‿ʘ).
W poprzednim wpisie wrzuciłem podsumowanie, jest gdzieś tam na dole po burzliwej dyskusji: klik.
Zasady znacie: poprawna odpowiedź oraz wyjaśnienie znajdzie się w jutrzejszym podsumowaniu. Zainteresowani podsumowaniem powinni zaplusować przeznaczony do tego komentarz.
Przy okazji ładnie proszę: nie wrzucajcie byle-jakich wyjaśnień z aplikacji do nauki zanim nie wrzucę wyjaśnienia pytania, one są mało wyczerpujące i często niezbyt klarowne. Ja staram się opisać całość jak najbardziej wyczerpująco, dlatego proszę o trochę cierpliwości :).
#prawojazdy
źródło: comment_iBq5AdKgCr6OYg5Z6tFgbyS0hdSKyO57.jpg
PobierzW tej sytuacji wolno Ci kontynuować jazdę?
Wyniki ankiety na chwilę obecną:
Tak: 23 głosy
Nie:
@Bord: dlatego właśnie napisałem to, co powyżej. Jest to kwestia dyskusyjna i z tego powodu jak się obawiasz o spóźnialskich, to można zaczekać aż się drzwi zamkną. Myślę, że tocząc się na półsprzęgle zdążysz wyhamować nawet jakby Ci ktoś wbiegł pod koła. Jest zresztą odcinek "Jedź Bezpiecznie" dotyczący właśnie tego tematu. Tam prowadzący właśnie o tym mówi (żeby nie