Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Piotrek7231 +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przede wszystkim wielkie dzięki za podzielenie się informacją o systemie Hero Kids!
Kupiłem jakiś czas temu podręcznik i rozegrałem z żoną i moim 5-latkiem przygodę ze szczurami :)
Bardzo nam się spodobało i młody chce więcej. Widzę, że jest 7 przetłumaczonych przygód i zastanawiam się jak często są promocje na drivethrurpg, bo kupiłbym wszystkie.
Najkorzystniejsze jest kupienie paczki https://www.drivethrurpg.com/product/306379/Hero-Kids-Edycja-Polska--Fantazy-Pakiet-BUNDLE wtedy każdy tytuł jest ze sporym rabatem i nie płacisz drugi raz jeśli już coś masz z tego co jest w środku.
Spodziewam się obniżki na DTRPG na dzień dziecka, ale nie pamiętam, czy spadają wtedy ceny również w przypadku paczek. I nie jestem pewien, czy edycje językowe byłyby objęte, bo są materiałami pochodnymi, DTRPG czasem inaczej