Aktywne Wpisy

Pazury zrobione na #sylwesterzwykopem. A wy polsat czy tvp2?
źródło: IMG_9335
Pobierz
lubie-sernik +119
Osoby które dadzą mi parzystego plusa, będą miały bardzo udany 2026 rok.
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_9335
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#motoryzacja #motocykle #enduro #offroad
źródło: comment_nPeqaeMIYWlZq2szwbZbDakmnrIZI8Fe.jpg
Pobierz@frostbitten
@icanthelpthat
Na motongach jeżdżę od gówniaka, czyli jakieś 15 lat. W terenie około pół roku. Moto to ciężkie XT600 3TB. Spuszczałem powietrze aż zaczęło być w miarę dobrze, ale gdy zmierzyłem było 0,5 bar, więc za mało. Opona to Pirelli MT21. Obok kolega ciśnie na lżejszej Cagivie 350 na gorszych oponach i nie wydaje się żeby musiał tak walczyć o równowagę jak ja. Gdy odchyle się do
W ogole imo ta opona to sie nie nadaje na piach i bloto, ale juz np scorpion mx jesli zostajemy przy pirelkach robi fajnie na przodzie
Ja bym zmienil opony jak latasz glownie miekko i wtedy treningi
Zobacz jeszcze czy nie masz
@Messix: BZDURA
@Messix: zartownis z ciebie. Takie łopaty mu proponujesz i co to mu da? to jest opona na super lekki sprzecik ktory nie wyjezdza a piachu. Chcesz to zakladac na duala ktory jezdzi po wszystkim? Ty sie dobrze czujesz?
@Messix
@panzerschokolade
Nie ma luzów, zawieszenie jest po kontroli. Jeżdżę tylko off na nim. Nie uważam żebym nie umiał jeździć, przejadę się na czymś jeszcze innym i dam znać jak było. Wcześniej jeździłem na tej cagivie i wiadomo zdarzały się uślizgi przodu ale nie tak jak w mojej xt. Na jednym forum też kilka osób radziło zmienić oponę bo ma już zbyt niską i okrągłą kostkę, więc w
Skad jestes?
To wez napisz tym wszystkim ludziom, ktorzy na sprzetach roznej masci, do tego na roznych oponach pokonuja rozne tereny, piach, bloto, szutry a i po asfalcie jezdza :) Oni sie mylą i nie ogarniają, bo to jest wg ciebie niemozliwe.
OP ma duala, ktory poradzi sobie praktycznie wszedzie, to jest sprawa umiejetnosci, a to co wypisujesz to sa zwykle brednie, wlasnie