Mógłby mi ktoś wyjaśnić kto obył się na privach i globie w czym taki global jest lepszy? Ja całe życie cisnę na prywatnych serwerach i w sumie poza jakimiś nieistotnymi bugami, niedziałającymi niektórymi questami to nie wiem po co miałbym płacić za global. Z plusów priva jest fajna mała społeczność.
@korporacion: Do mniej więcej czasu jak na globalu była połowa Cata grałam na privie, potem na globalu. Próbowałam wracać na privy, ale to nie to samo... Fakt, w 100% zgadzam się z tym ze zazwyczaj społeczność jest lepsza na privie, ale wystarczy na globalu znaleźć fajna gildie do tego. Ja tak naprawdę uwielbiam lore i podoba mi się to ze na globalu jestem na bieżąco. Tez czlowiek nie zdawał sobie
@korporacion: Dopóki nie spróbujesz dobrze przyrządzonej kobe, będziesz uważał, że wołowiny od pana Staszka nic nie jest w stanie przebić. Na privach gra się spoko, dopóki nie zobaczysz, że na retailu gra się lepiej. Ciężko wrócić z lepszegop do dobrego.
Może najpierw zalety privów: - mała, skondensowana społeczność - co oznacza, że po jakimś czasie kojarzysz ludzi (również po przeciwnej stronie barykady) i masz wyrobione na ich temat zdanie; daje to poczucie
@korporacion: bo na globalu wszystko ma sens i nic nie tracisz i gra progresuje? idz dalej graj na sunwelu i oczekuj zeby co rok nowy serwer wotlk otwierali progresion server
#worldofwarcraft #wow #pytanie
Ja tak naprawdę uwielbiam lore i podoba mi się to ze na globalu jestem na bieżąco. Tez czlowiek nie zdawał sobie
Dopóki nie spróbujesz dobrze przyrządzonej kobe, będziesz uważał, że wołowiny od pana Staszka nic nie jest w stanie przebić. Na privach gra się spoko, dopóki nie zobaczysz, że na retailu gra się lepiej. Ciężko wrócić z lepszegop do dobrego.
Może najpierw zalety privów:
- mała, skondensowana społeczność - co oznacza, że po jakimś czasie kojarzysz ludzi (również po przeciwnej stronie barykady) i masz wyrobione na ich temat zdanie; daje to poczucie
@korporacion: xD
@Lstr: ze ci sie chcialo xd