Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Według historii jej zatrudnienia na linkedin, jest 3 lata po studiach, więc ma około 28 lat. Powoli zbliża się do ściany. To jest odpowiedni czas, by zeskoczyć z karuzeli kutasów, na której jeździła przez całą młodość i rozejrzeć się za jakimś dobrze zarabiającym beciakiem. Ten plan już zrealizowała.

Druga opcja jest taka, że są ze sobą już bardzo długo. Poznali się w szkole średniej albo na początku studiów. W tym scenariuszu są
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: locha moze sie go trzyma, bo duzo zarabia, ale z reguly kazda locha zwraca uwage na ubrania swojej polowki, wiec jak ona chodzi o------a, a on jak ostani stulejarz, to moze to tez znaczyc, ze ma na niego w------e i predzej czy pozniej sie od niego odbije. Albo juz sie przyzwyczaila a on ja zdominowal do takiego stopnia, ze nie ma nic do gadania. Ale samo to, ze jej
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: wiadomo raczej jak jest: wyskakała się i ma teraz bete. Ofc bluepille będę mówić, że to miłość i dziewczyna po prostu dojrzała i ma inne priorytety. Owszem ma-terez liczy się dla niej gruby portfel i względnie duża uległość. Dzięki temu może sobie zapewnić dostęp do $
  • Odpowiedz
@wyjzprz2:

Nie wiem, co mam myśleć na temat jej wyboru partnera. Czy szanować, bo mogła być z każdym, a jest z kucem o wyglądzie przegrywa-piwniczaka czy szkalować, bo zapewniła sobie dostatnie życie u boku #programista15k. Ocena zależy od tego, jak długo trwa ten związek.

Pisałeś o pillach to wyjaśniam - kształt czaszki ma poprawny, jest wysoki. Zarabia dużo, więc urobienie go do stanu bycia ułożonym jest do
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Możliwe, że są razem na tyle krótko, że jeszcze nie zdążyła się za niego "wziąć" i go ubrać po swojemu. W początkach związków tolerancja zwykle jest najwieksza (o ile nadrabia się ważniejszymi dla danej osoby cechami). Byłbym bardzo zaskoczony, gdyby byli ze sobą rok albo więcej. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz