Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Jak znaleźć kod pin do karty wirtualnej w #revolut? Dodam że nie ustanawialem żadnego pinu do tej karty na początku, jedynie kod do aplikacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To może ja przedstawię, jak to u mnie wyglądało.
Dzisiaj po raz pierwszy przy płatności kartą wirtualną terminal poprosił mnie o podanie pinu (j.w., karta podpięta pod Google Pay, brak info o pinie w aplikacji). Kiedy wszedłem do aplikacji na liście transakcji miałem info o odrzuconej płatności. Kiedy wejdziemy w tę pozycję, będzie tam/powinien być klocek "Status" z opisem, co poszło nie tak. Powinien tam być wpis o treści:
"Odrzucono - Nieprawidłowy
  • Odpowiedz
@Niszczycielski_Muminek:
@MrPrezesinho:
Macie kartę wirtualna Visa czy MasterCard?

Ja mam kartę Visa i po kliknięciu w "Odrzucono - Nieprawidłowy kod PIN karty - pamiętaj, że zawsze możesz wyświetlić swój kod PIN" miga mi ekran na którym jest napisane "Kod pin karty" ale pinu tam nie ma i ekran zaraz sam się zamyka.
  • Odpowiedz
@zosiasamosia1: działa działa xD Wczoraj robilem zakupy i mnie pin wołało. W aplikacji niby jest przycisk "Wyświetl pin" (szczegóły odrzuconej transakcji), ale nic się nie dzieje. Na starym telefonie właśnie mam tą wersje 7.5.1 i po wciśnięciu pokazuje normalnie PIN
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Denial94: no nie dziala. Po kliknięciu wyświetl pin Migniebokienko z pinem i nie da się nic wychwycić. A robiłam też nagrywanie ekranu i analizowałam klatka po klatce xD na poprzedniej wirtualnej karcie Visa był pin ale nie działało. Ma master card nie ma pinu
  • Odpowiedz