Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przeciwko78: niemal każdy by mógł gdyby nie ZUS, przerośnięta biurokracja i urząd skarbowy robiący z ciebie na każdym kroku złodzieja
Komentarz usunięty przez moderatora
@leac: to jest właśnie problem ludzi myślących w ten sposób. Jeśli sam założysz to sam staniesz się januszeksem, więc tego nie robisz, więc tyrasz u januszeksa i narzekasz. Proste.
Komentarz usunięty przez autora
Poznałem sporo osób w różnych częściach kraju (aczkolwiek najwięcej w środkowej), która nawet już prawie pozaczynała już różne małe działalności. Powstrzymuje ich jedno, to, że jeśli otwarliby swoją działalność to sami staliby się mitycznym prywaciarzem - ta koncepcja jest totalną blokadą więc wolą robić na prywaciarza albo januszeksa i narzekać na niego. Ot taka filozofia życiowa.
Można założyć obie januszex
Albo co jeśli dochody są lekko ponad tysiąc, na nierejestrowaną już się nie kwalifikuje, a po zapłaceniu ZUSu nie dość, że robiło się za darmo to jeszcze wyjdzie się na minusie.
Państwo bohatersko rozwiązuje problemy, które samo tworzy. Problemem sztywnego ZUSu