Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 138
@Dusha: prywatnie za 13 emeryturę, i tak trzeba żyć! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@defoxe: no niestety, rząd został wybrany, polskie społeczeństwo się starzeje, a emeryci dostają coraz więcej benefitów. Łatwo z tego wywnioskować, że to w końcu jebnie
  • Odpowiedz
prywatnie

@KiiK6: mało kiedy słyszę o starych ludziach, którzy idą prywatnie. Zakładam, że przeciętny wyborca pis w tym wieku nawet tego nie rozpatruje, tylko od razu wali do kolejeczki na nfz.
  • Odpowiedz
@Precypitat Czemu płynie w was tyle jadu? Przykro mi czytać wykop, każda grupa śmieje się z innej, i to często w chamski i żenujący sposób.

Większość emerytów, szczególnie na wsiach, żyje w dużej biedzie. Nie dziwię się, że szczególnie ta grupa liczy na poprawę swoich warunków.
  • Odpowiedz
@JanNowak: jestem absolutnie wzruszony, że tyle grup liczy na poprawę swoich warunków. A jad... no nie wiem, może dlatego, że średnio mi się podoba r------------e budżetu na nic. A inna sprawa, że fakty są takie, że biednych emerytów nie widzisz na ogół w prywatnej służbie zdrowia i na pewno nie zmieni się to od jakiejś trzynastki.
  • Odpowiedz
  • 6
@JanNowak: przykre to jest to jak rząd rozdaje pieniądze na lewo i prawo pieniądze wszystkim tym, którzy tych pieniędzy nie dają w podatkach
  • Odpowiedz
  • 1
@Morsikk: wiadomo, mogliby w końcu wprowadzić tę ustawę, że głosować można tylko z lecencją ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz