Wpis z mikrobloga

@mirekzwirek8: Szanuję
Ja jutro jestem umówiony na randkę z Tinderówą która okazała się być bardzo wyrozumiałą kobietką. Zmieniam podejście.
Postanowiłem na samym początku wytłumaczyć lasce z czym przyjdzie jej się zmierzyć jeśli chodzi o spotkanie z osobą z ZA. Wyjaśniłem jej co i jak i okazała się bardzo wyrozumiała i dalej chętna do spotkania. Nie wiem jak to wyjdzie ale powiedziała że dzielimy paragony więc nie widzi mnie jako beciaka.
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 fajnie się czyta, powinieneś mieć wiecej plusów. Kojarzę że była (jest?) na wykopie różowa która też wrzucała takie wpisy, były mniej ciekawsze od twoich a i tak miały więcej plusów, ciekawe czemu ( ͡º ͜ʖ͡º)
To 1 wizyta w takim szpitalu czy leczyles się dłużej? Ja sobie nie wyobrażam być taki wygadany, na pewno nic bym nie inicjowal a na tekst o buraku uciekł bym
  • Odpowiedz
  • 6
@mirekzwirek8 stary, jesteś w wariatkowie, a w kazdym zdaniu wylewa się pogarda dla "normictwa", którego nie omieszkałeś znaleźć nawet tam. Coś mi tu nie gra. Może zacznij pracę również nad tym?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mirekzwirek8: super, że jest w sumie taki pozytyw. Szkoda, że tak często ludzie, którzy nie mają pojęcia o empatii i jakimś normalnym podejściu do człowieka, mają dzieci i je wychowują. I jeszcze żyją w przekonaniu, że je dobrze wychowali i czego możesz nie rozumieć dziecko? Z jednej strony ciśnienie na obecne wzorce jest be i patologiczne dla tych starych, ale jak już oni cisną i ci regularnie, z uporem maniaka
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 widzisz Miras? Mówiłem żebyś atakował do rudej :D Tekst o lisicy był dobry, sam bym lepiej nie wymyślił, czasem jak ci coś przygada to warto inteligentnie pocisnąć w obronie własnej.
Powiedz jej jak pójdzie do sklepu żeby kupiła gumki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mirkosławy, to chyba początek czegoś większego!

@mirekzwirek8: OSTROŻNIE ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak ogólnie, to spokojnie, nie napalaj się. Jak ma wyjśc, to wyjdzie, ona po prostu Cię lubi. Ale to jeszcze długa droga, by cokolwiek - też "po prostu ją lub", niech nie ma Cię za łatwego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz