Aktywne Wpisy

SoundsGoodMan +121
Spadł śnieg, przygotujcie się na wysyp wykopowych mistrzów kierownicy narzekających, że ludzie dostosowują prędkość do warunków na drodze i umiejętności i jakby nie zawalidrogi jadące 30km/h to oni by lecieli przez miasto jak Colin McRae, tylko dajcie im puste ulice (i siano wzdłuż ulicy, aby było w co bezpiecznie przywalić, bo zderzaki do 15 letniego bmw ciężko już dostać) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wroclaw #pogoda
#wroclaw #pogoda

Tozsamosc_prawdziwa +284
Hah poodsniezalem babci sąsiadce podjazd i dostałem kawę i czekoladę xd
źródło: IMG_20260113_091528599
Pobierz

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @EndriuGolara @jabadabadupka @Cococinel @DiMaria @JohnnyGavlacci @Dupacabra @Greenvidia @CulturalEnrichmentIsNotNice @Mirusek @HeySay @dareqq @drWind @Bartoligni @PatykiemPisane @Falkenberg @c00kier @mopig @TheDamex @michau507 @
Dobre nawet, dobrze się czytało, trzymam za Ciebie kciuki
Często te melanże w psychiatryku są? XD
Ja jutro jestem umówiony na randkę z Tinderówą która okazała się być bardzo wyrozumiałą kobietką. Zmieniam podejście.
Postanowiłem na samym początku wytłumaczyć lasce z czym przyjdzie jej się zmierzyć jeśli chodzi o spotkanie z osobą z ZA. Wyjaśniłem jej co i jak i okazała się bardzo wyrozumiała i dalej chętna do spotkania. Nie wiem jak to wyjdzie ale powiedziała że dzielimy paragony więc nie widzi mnie jako beciaka.
To 1 wizyta w takim szpitalu czy leczyles się dłużej? Ja sobie nie wyobrażam być taki wygadany, na pewno nic bym nie inicjowal a na tekst o buraku uciekł bym
@mirekzwirek8: weź leki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Powiedz jej jak pójdzie do sklepu żeby kupiła gumki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirekzwirek8: OSTROŻNIE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak ogólnie, to spokojnie, nie napalaj się. Jak ma wyjśc, to wyjdzie, ona po prostu Cię lubi. Ale to jeszcze długa droga, by cokolwiek - też "po prostu ją lub", niech nie ma Cię za łatwego ( ͡° ͜ʖ ͡°)