Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +391
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +27
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Oficjalnie T-Mobile to najgorsza sieć w jakiej byłem.
Doliczają do faktury jakieś "usługi premium", których oczywiście twierdzą że sam użyłem. Na fakturze podwójnie naliczają włączony pakiet który uruchomiłem. Oczywiście wyłączenie pakietu nie jest takie proste. Nie ma jak skontaktować się z konsultantem by wyjaśnić sytuację,, bo cały czas brak dostępnych!
Sprawdziłem w internecie i ludzie mają takie same problemy. Nic tylko zaorać tą sieć. (-‸ლ)
No dramat po prostu. Nigdy nie miałem takich problemów w żadnej sieci.
Nie polecam bardzo!
Jeszcze tylko pół roku w tym dziadostwie...
#zalesie #tmobile
Polecam Mobile Vikings, jeśli masz zasięg to będziesz zadowolony, bo nigdy nie widziałem lepszej obsługi klienta.
@latko: nie ma najgorszej, wszystkie są beznadziejne (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Huberto606: Wspaniale nam to czytać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@latko: Słyszałeś kolegę, wpadaj do nas na pokład! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Numer możesz zacząć przenosić do 4 miesięcy przed
Dziękuję za informację :)
Będę miał do przeniesienia 5 numerów, cała rodzinka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zawołać Cię się w kwietniu?
Zadzwonię w kwietniu, umowa z T-Mobile kończy mi się 08.2020r. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołajcie śmiało ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Huberto606: niby tak ale skasowali najlepsze pakiety jakie mieli i zablokowali przedłużanie oferty z salda na koncie co było mega wygodne
Zostałem z 200pln na saldzie bo nie raczyli poinformować że nie będzie już można z niego przedłużyć konta, wykorzystałem i uciekłem
Komentarz usunięty przez autora