Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +42
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

lubie-sernik +95
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz

Oficjalnie T-Mobile to najgorsza sieć w jakiej byłem.
Doliczają do faktury jakieś "usługi premium", których oczywiście twierdzą że sam użyłem. Na fakturze podwójnie naliczają włączony pakiet który uruchomiłem. Oczywiście wyłączenie pakietu nie jest takie proste. Nie ma jak skontaktować się z konsultantem by wyjaśnić sytuację,, bo cały czas brak dostępnych!
Sprawdziłem w internecie i ludzie mają takie same problemy. Nic tylko zaorać tą sieć. (-‸ლ)
No dramat po prostu. Nigdy nie miałem takich problemów w żadnej sieci.
Nie polecam bardzo!
Jeszcze tylko pół roku w tym dziadostwie...
#zalesie #tmobile
Polecam Mobile Vikings, jeśli masz zasięg to będziesz zadowolony, bo nigdy nie widziałem lepszej obsługi klienta.
@latko: nie ma najgorszej, wszystkie są beznadziejne (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Huberto606: Wspaniale nam to czytać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@latko: Słyszałeś kolegę, wpadaj do nas na pokład! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Numer możesz zacząć przenosić do 4 miesięcy przed
Dziękuję za informację :)
Będę miał do przeniesienia 5 numerów, cała rodzinka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zawołać Cię się w kwietniu?
Zadzwonię w kwietniu, umowa z T-Mobile kończy mi się 08.2020r. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołajcie śmiało ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Huberto606: niby tak ale skasowali najlepsze pakiety jakie mieli i zablokowali przedłużanie oferty z salda na koncie co było mega wygodne
Zostałem z 200pln na saldzie bo nie raczyli poinformować że nie będzie już można z niego przedłużyć konta, wykorzystałem i uciekłem
Komentarz usunięty przez autora