Wpis z mikrobloga

@mirekzwirek8: chyba musisz zrobić jakieś zdjęcie, może nie na samym oddziale. Bo coraz więcej osób ma wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja tam Ci wierzę i czekam na kolejny odcinek :D
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8: Proponowałbym raczej jak będziesz na przepustce zdjęcie przed budynkiem z kartką z napisem wykop czy mirko. Na oddziale bym nie ryzykował, słabo by było czekać na historie tak długo albo żebyś miał nie przyjemności.
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 Mirku, świetne wpisy, życzę wyleczenia, ale powiedz – nie obawiasz się np. że Ruda przez przypadek trafi na Twój wykopowy pamiętnik? Wykop jest jednak w miarę popularny. Podobnie z innymi ludźmi z oddziału – nie miałbyś przypału np. u kadry?
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 to musi być jakiś bait, by pomóc przegrywom takim jak ja podjąć decyzję o leczeniu, tak? W 1 dzień dzieje się więcej niż przez ostatni rok u mnie, do tego nawiązywanie znajomości bez problemu, ehh
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 bardzo fajnie się to czyta mireczku i zajebiście, że masz motywację do leczenia! Ci którzy nigdy nie znaleźli się w podobnej sytuacji nie uwierzą, że tyle może się w człowieku zadziać w ciągu jednego dnia. Pamiętaj, że nie musisz nikomu nic udowadniać, ponieważ jesteś tam przede wszystkim dla siebie! Sam przez wiele lat zmagałem się ze swoimi problemami. Przebrnąłem przez wiele terapii zanim w pełni udało mi się wrócić do
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8: na początku wierzyłam teraz już nie wierzę, bo nawet jeśli tam jesteś to mocno przerysowujesz postacie i sytuacje (już któryś raz jakiś „przegryw” wybiega z płaczem, serio?) poza tym coś za dużo tych dziewczyn z zaburzeniem odżywiania, które są 8/10 xd także na początku mimo, że fajnie mi się czytało to teraz twój styl pisania mnie zaczyna irytować i nie dowiaduję się nic nowego tylko właściwie takie niskich lotów
  • Odpowiedz