Wpis z mikrobloga

Jednorazowo zawołam plusujących ostatni wpis z serii. Jeśli chcecie być wołani za każdym razem, to musicie zaplusować pierwszy komentarz pod tym wpisem.

• Odpowiedz
Jednorazowo zawołam plusujących ostatni wpis z serii. Jeśli chcecie być wołani za każdym razem, to musicie zaplusować pierwszy komentarz pod tym wpisem.

• Odpowiedz

• Odpowiedz
@19karol90: w grze istnieje inny tryb (Story Mode), w którym dostajesz questy i masz fabułę. W nim da się wygrać (skończyć głównego questa). Ja gram w trybie sanboxowego survivalu. Tam jedynym celem jest przetrwanie.

Jeśli chcesz być wołany, to zaplusuj pierwszy komentarz do wpisu. Będę wołał ludzi z tej listy do kolejnych wpisów.
  • Odpowiedz
@19karol90 on gra w trybie survival gdzie nie ma fabuły i end-game, to challenge taki. Gra jest niesamowicie odprężająca, to moje zdanie. W sam raz na zimowe wieczory. Chociaż czasami idzie k-----y dostać. Zwłaszcza w bardziej niebezpiecznych rejonach
  • Odpowiedz